Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si člověk brouzdá po ČSFD (sekce KINO) a zaujme ho obrázek (plakátu), překontroluje si dojem na traileru, a pak se mu do ruky dostane "unrated dvd version"....Hned ze startu mi dva řízci (scénarista a režisér) vysvětlili, co znamená unrated version a to s takovou nadsázkou, že všichni puritánští "určovači" ratingu přístupnosti museli spáchat sebevraždu. Pak mi bylo Jamesem Marsdenem názorně ukázano, co to znamená opustit hereckou škatulku, mluvící koblihou, co je to nemoc z povolání a Amandou Crew, že někde ve světě existuje klon Avril Lavigne a Terezy Kerndlové. (=> dohromady a bez zpěvu). Zkrátka tady tvůrci knock-outovali všechny pokusy partičky okolo Judda Apatowa o nekonformní teenagervskou komedii. Nějaká ta hvězda navíc za čičinky, GT 800, supersarkastickýho Setha Greena (nevěřím mu ani nos mezi očima) a výše zmíněné Marsdena se slečnou Crew (cute). PS: Neříkám, že se to musí líbit všem, ale těm co "pochopili" toto, nebo a popřípadě toto se to líbit bude určitě. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mívám štěstí na opravdu vtipný a podařený komedie, kteří nedělají ostudu svému žánru. Podobně je tomu i tady. Sympatičtí mladí hrdinové, krásný kočky, Ianův brácha, kýbl srandy, dobrej příběh a několik zajímavých myšlenek ohledně vztahů potěší nejen panice ;-) Recenze na: http://fanmovie.cz/recenze/sex-drive-sex-drive/ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle romantické teenager komedie v repertoáru chybí. Na Sex Drive jsem si nedávno vzpomněl a hned jsem si ho šel pustil. Před deseti lety, mě to nejspíš bavilo více. Asi taky proto, že tehdy jsme byl taky teenager. Ovšem zápletka je tak fádní, že za zmínku nestojí. Ovšem herecky je Sex Drive dobrý. Clark Duke do těchto filmů zapadne a jeho pobaví a Amanda Crew je sympatická i sexy. Navíc po letech je vtipné poznávat mnoho herců, které se následně uplatnilo, nebo objevilo ve známých seriálech. Sex Drive zabaví, neurazí a rychle uteče. Na to, že má netradiční délku dvou hodin. Ale u filmu jsem se bavil a příjemně to uteklo. Bohužel humor už není dávno tak vyzrálý jako před lety. I když scény s Amiši jsou skvělé. Rád jsem si tento film připomněl. Třeba si na něj za dalších deset let vzpomenu. I když, možná už asi ne. / Verze Director Cut obsahuje možná několik prodloužených scén, což jsem tu nepoznal. Ale rozhodně více prsou i penisů. Juknete a pochopíte sami. [Director's cut] (68 %) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sakra! Tak tohle bylo tak vtipný, až jsem téměř padal ze židle. 18-ti letý panic si píše na chatu s krásnou slečnou, která ho pozve na různé hrátky a tak se tento teenager vydává za ní. Zdá se to být povědomé? Ano, něco podobného jsme viděli v Eurotripu. Eurotrip byl vtipný, ale co se týče zábavnosti nesáha filmu Sex Drive ani po paty. Viděl jsem verzi Director's cut, která má 130 minut. Neni to moc na komedie něco málo přes dvě hodiny? Tuto otázku jsem si na začátku pokládal. Myslel jsem, že to bude vtipné první půl hodinu a potom bude procento zábavnosti pomaloučku k nulovému bodu. Ale pozor! Je to vtipné po půl hodině, je to vtipné po hodině a co víc, ba dokonce i po hodině a půl je to vtipné. Při některých scénach jsem se smál nahlas. Dokonce mi to nedalo a nějaké scény jsem si pouštěl párkrát dokola a slzy smíchu se jen řítili po tváři. Po skončení jsem nevěřil tomu, že to opravdu šlo přes dvě hodiny. Tak moc jsem se bavil, že mi to uteklo jak voda. Jakoby to šlo hodinu a půl. Herecké obsazení se zkláda ze 70% (pro mně) z neznámých herců, kteří mně docela překvapili. Největší třešničkou na dortu pro mně byl ovšem 35-ti letý James Marsden. Kdyby jeho v roce 1999 vybrali tvůrci American Pie do role Stifflera, tak by lehce nahradil Seanna Williama Scotta. Přemýšlím, jestli se na to nemám jít podívat znovu. Tohle opravdu stojí za to!!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Seth Green (Ezekiel) i Katrina Bowden (Ms. Tasty) se před tímto filmem objevili v hudebních videích "Fall Out Boy". Seth Green v pohřební scéně "It Ain't a Scene, It's an Arms Race" a Katrina Bowden jako zlá holka tancující s Patrickem Stumpem v "Dance Dance". (c.tucker)

Reklama

Reklama