Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som premýšľal nad 2..ale po Sethovi "amišovi" Greenovi a Jamesovi "gayovi" Mardsenovi som musel sa prikloniť ku trom..pretože títo dvaja páni úplne zatienili hlavné postavy svojimi excelentnými a hlavne vtinými výkonmi...práve vďaka ním sa mi tento film neznechutil, ináč to bolo dosť trápne a už fakt otrepané ale finále ma dosť pobavilo... ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct běžná teen komedie o jednom chystaném "zasunutí", ale ... Pěkně, citlivě, vtipně natočené. Divák se dočká chvílemi trošku Road Tripu, Prciček a Superbadu. Hláška "What's up. What's up" je neuvěřitelná. Takže co jsou pro mě pilíře snímku? Příjemné postavičky, které řeší obyčejné místy i neobyčejné problémy, pěkné holky (hlavně tedy Amanda Crew), vedlejší chuťovky jako Ezekiel Seth Green ve své životní roli. Zkrátka já zklamán nebyl a Sex Drive mi velmi pohodově zaplnil sobotní večer. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No jo, časy prciček jsou nenávratně pryč a tenhle parazit si o nich může nechat jenom zdát. Většinu času absolutně nevtipný a trapný road trip, ve kterém lítá vzduchem všechno možné jen ne dobrý vtipy a hlášky. Hlavní trio je absolutně nesympatický a James Marsden si to sice šíleně užívá, ale sám to utáhnout nedokáže. On a celkem slušnej soundtrack jsou tak jediný klady jinak naprosto zbytečnýho a strašně dlouhýho filmu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Poté, co Ezekiel a Lance zastaví s povozem na silnici vedle Iana a Felecie, auto "Judge" zabrzdí, jako by ho někdo řídil. Ale v předešlých záběrech nikdo do auta nenastoupil. (c.tucker)

Reklama

Reklama