Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi prvek mě skoro vždy dokáže zaujmout, ale v tomto případě je to naopak. Celé je to zmatečně natočené, téma cestování časem je tu spíš otravné, jednotlivé části na sebe divně navazují a celkově mě to prostě moc nezaujalo. Naprosto přesně vyjádřil veškeré mé pocity z tohoto filmu ve svém komentáři foundation! 50% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, ze kniha je opat raz lepsia ako filmove spracovanie, musim skonstatovat, ze Zena cestovatela v case je velmi solidne spracovane dielo po vsetkych strankach. Mna samozrejme najviac zaujal pribeh, hudba a hlavne herecke obsadenie, ktore sem sadlo ako prdel na serbel. Rachel a Eric standardne patria medzi mojich oblubencov a dufam, ze ich uvidim castejsie v podobnych zanroch, do ktorych sa nesmierne hodia. Co sa tyka pribehu, ten ja skutocne sladky az az, ale kedze mam vyhodu precitanej knizky, tak to beriem s rezervou a musim len pochvalit, ako sa s tym scenarista a reziser popasovali. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nudista Eric Bana často jezdí na služební cesty a když už je doma, tak se s cute manželkou Rachel McAdams na sebe dívají spíše bezradně než zamilovaně. Ulepen vazkými melodramatickými motivy v neobvyklém rámci jsem pokorně sdílel jejich rozpačitost a neprobral by mě ani Marty McFly, kdyby přijel na skateboardu a máznul mě s ním po hlavě.. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film s trochu neoriginálnym spracovaním a ešte menej originálnym námetom. Neškodná filmová hračka s podtónom sci-fíčka, ktorému sa nikdy nevyhýbam, len mi tu chýbala dôkladnejšia obsahová štruktúra príčin a hlbších následkov na život postáv i ľudí žijúcich medzi nimi. Nechcem túto drámu porovnávať s intelektuálnou snímkou Dvanásť opíc alebo inými, ale Schwentke si mohol prihrať oveľa cieľavedomejšieho scenáristu s túžbou vytvoriť sofistikovanejší a duchaplnejší príbeh. Inak herci sú fajn a film ani chvíľu nenudí. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Time Traveler's Wife v mnoha ohledech připomíná předposlední díl ságy o mladém čaroději. Z knihy bylo vytaženo to nejlepší, hlavní hrdinové jsou velcí sympaťáci, hudební stránka ke konceptu snímku skvěle padne a žánrově netypické zakončení vezme dech. Je to všechno sice jedno velké romantické klišé, ale zpracováno tak mistrovsky, že vzdorovat nemá smysl. Navíc tak fantasticky fungující dvojice, jako jsou Eric Bana a Rachel McAdams, se nevidí každý den. Bez rozmýšlení čisté čtyři hvězdy, neboť tenhle film (a jeho hudební doprovod) vám zůstane v hlavě a srdci ještě hodně dlouho po odchodu z kina. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)
  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)

Reklama

Reklama