Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme 3 tak nějak prošumělo koncem roku 2011 bez jakéhokoli většího povšimnutí diváků a přitom se nemá, za co stydět. Stále je to velmi vtipná komedie s již klasickým obsazením ústřední dvojice, nebo chcete-li trojice huličů a kupou jejich nečekaných příhod, tentokrát při honbě za vánočním stromkem. Čekal jsem že to bude pěkná kravina, nakonec jsem se královsky pobavil a zasmál opravdu povedeným situacím a originálním hláškám. Ta přehnanost, která místy bije do očí, už prostě patří k sérii a je nutno ji přehlížet. Navíc ten ruský gangster v podání Eliase Kotease neměl chybu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že Vianoce s Haroldom a Kumarom ( alebo Kumarom a Haroldom ) budú skvelé, priam božské. Ale tento diel patrí k tomu najslabšiemu, čo títo dvaja chlapíci zažili. A ja Vianoce zbožňujem. Som taký Mr. Perez. Takže som sklamaný, ale viditeľne ma viac mrzí to, že huliči už asi od producentov nedostanú šancu na reparát. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na filmu mě mrzí asi jen jedna jediná věc, že jsem ho neviděl v kvalitním 3D. Přece jenom televizní 3D konverze není kdoví jaký zázrak. Celkový děj se mi zamlouval i přesto. Tento díl bych kvalitou zařadil asi daleko za druhý a kousíček před první. Film tedy rozhodně nezklamal. Dělá si srandu dokonce i ze samotného 3D. Je zasypán opět naprosto neotřelým humorem, který si rozhodně nebere servítky s ničím. Divák si dokonce poslechne několik pěkných songů převážně s vánoční tématikou. Kdybych film viděl v období vánoc, tak by byl zážitek asi ještě umocněn. Film jsem v tomto období neviděl, ale že by mi to vadilo se říct také nedá. Tenhle humor prostě můžu a ani trošku se za to nestydím. P.S. Kal Penn musel hrát zhulený, nevěřím že by to tak dokonale někdo zvládl zahrát. Každé gesto, každé slovo, každá grimasa navozovala dojem permanentně zhuleného člověka. Hodnocení bych zatím viděl na 3*, ale protože předpokládám, že až uvidím snímek ve třech dimenzích, tak hvězdičku přihodím. Takže dám 4* rovnou. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Průser jak vrata. Zatímco první dva díly byly správně nekorektní, černé, ulítlé, huličské komedie, trojka je vánoční, happy-endová, středoproudová slátanina, plná product placementu a zcela zbytečných 3D pseudo efektů. Chtělo se mi zvracet. Nechat Harolda a Kumara hledat vánoční stromeček? WTF? Nebýt kokainové párty a Wafflebota jdu do odpadu. Pancakes are fucking gay. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)
  • Kal Pen prozradil, že mnoho členů filmového štábu bylo ve skutečnosti dělníky z automobilových továren v Detroitu. (spiderpig)
  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)

Reklama

Reklama