Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vánoce po "haroldukumarovsku". Místo vánočních dárků se bude rozdávat převážně hrubozrnný humor, pro který je tahle dvojka známá. S Haroldem a Kumarem se setkáváme v období, kdy už spolu nekamarádí. Harold je ženatý s hispánskou kráskou a jeho tchán ho nerespektuje z jistých rasových důvodů, a oproti tomu Kumar stále vydatně hulí kvalitní matroš a vzpamatovává se z rozchodu se svojí přítelkyní. Netrvá to dlouho a tajemný vánoční balíček nerozlučnou dvojku zase svede dohromady. A když navíc shoří sváteční jedle, kterou Harold dostal od svého tchána darem, je to sakramentský důvod, jak o Vánocích prožít noční jízdu plnou karambolů, trapasů, obscénností a bláznivého humoru, který umí namíchat a podat dvojice Kal Penn a John Chu velmi osobitě a originálně. Když jim navíc zdatně sekundují Elias Koteas jako obávaný ruský mafián, Danny Trejo jako obávaný tchán a dále Eddie Kaye Thomas, David Krumholtz, Melissa Ordway a Neil Patrick Harris v roli sebe sama, je na komedii plnou 3D efektů radost pohledět. Jenže eskapády jsou někdy až nepříjemně nevypointované a divák čeká při každém vtipu, že se umlátí smíchy. Není tomu tak. Nedal se však u třetího pokračování očekávat ohňostroj vtipů a nápadů. Každý ohňostroj jednou skončí, a i tady je ke konci filmu cítit docházející invence. Nebylo to tak výrazné, abych šel s hodnocením dolů. Harold & Kumar dokáží povýšit i méně fungující gagy, a pak se tolik nehledí, jak byl gag trapný. Je sice dávno po Vánocích, ale s prima dvojkou kámošů na celý život, se teprve dají slavit pořádně zábavně a zhuleně. 70% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za prvé je asi opravdu nutnost se zhulit před projekcí, abychom pobrali ten nehorázný nájeb, co nám pan Schulson servíruje, ale co si budem nalhávat. Tohle je pro jasnou cílovku, není to osobitý šperk s pokusem vytvořit něco velkého nebo nového. Je to pouze pokračování zhulené ústřední dvojky, která tu paradoxně moc nehulí. 3*, protože jsem se celkem pobavil a akceptuju celou sérii a zacílení. Kdyby to byl ovšem samostatný film, tak je to skoro na odpad :-)). O ději raději nebudu spekulovat. Ve 3Déčku to mohla byt solidní šupa. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ptákovina. Když jsem viděl, že se chystá třetí pokračování téhle legendární komedie a ještě navíc ve 3D, tak jsem si byl jistý, že to bude totální propadák. Ale překvapivě nebyl. Třetí díl Harolda a Kumara je plný bláznivých scén, které museli být vymyšleny pod vlivem spousty drog, ale když to na diváka funguje tak proč ne. 3D je podle očekávání naprosto zbytečné a snad všechny scény jsou nucené. Pasáž s NHP potěšila. Slušná komediální jednohubka u které se zaručeně budete bavit a bude fuk jestli budete zhulení nebo ne. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodová vánoční alternativa pro všechny, kteří mají rádi trošku ujeté a praštěné komedie. Humor je samozřejmě trochu více hrubozrnný, sem tam je to i maličko nechutné, ale v globále to není tak špatné. Jednička s dvojkou možná byly o maličko lepší, ale i trojka si udržuje sériový standard. Mně osobně to potěšilo. Hudba: William Ross ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Představitelé hlavních postav John Cho, Kal Penn a Neil Patrick Harris se setkali i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005), který postava Neila Patricka Harrise ve filmu také zmiňuje. (WincKruspe)
  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)
  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama