Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

Atheas 

všechny recenze uživatele

Jasně to je pecka. Velké plus jsou opravdu krásné želvy, takový kostým jsem vždycky moc chtěl. Nejlepší je v tomto filmu Michelangelo, který má krásný smysl pro humor a bratrské pochopení. Třiská je fakt hnusný , ale želvy pojídajíci pizzu, to je opravdu docela sranda :D Co by jste ještě vice chtěli lidi, to je uplně úžasné. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Po spoustě let jsem se musel znovu podívat na film na kterým jsem byl snad i v kině když jsem byl ještě prcek. Chápu, proč se mi to líbilo a není to zase tak zlé ani po těch letech. Jenže jsou filmy, které nestárnou a i po letech mají určitou kvalitu. Toto bohužel je ten případ kdy film zestárnul a vypadá po letech „legračně“. Kdybych film hodnotil tenkrát asi by dostal čtyři hvězdy, ale dnes jednu uberu… ()

Reklama

Clu 

všechny recenze uživatele

Atmosférou své doby dýchající, stylový film s perfektním soundtrackem a skvěle napsanými charaktery, který umí být vtipný i dost drsný a má dokonce mírně filozoficko-buddhistický přesah. Opravdu si myslím, že je skvělý pro děti i dospělé, kteří jsou ochotni se do něj i přes pár "trapností" opravdu zahloubat. A ještě jednou - má skvělý feeling té doby. Co si přát víc? Želvy už potom nikdy nebyly lepší. A zřejmě už ani nebudou... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film obsahuje jednu výbornú sekvenciu, kedy novinárka kreslí korytnačky na papier a obraz prejde do skutočného záberu s hrdinom. To by bolo super, aj keby film nemal kreslenú predlohu. Okrem toho je tu ešte zopár fajn fórikov, hokejová hantýrka pri jednom zo súbojov vedie. Okrem toho ale už nič zaujímavé tu nie je. Všetky súboje sú z dnešného pohľadu ťažké wtf, ale je to svojim spôsobom aspoň nechcene vtipné. Takže tým dôvodom, prečo hodnotím priemerne, je fakt, že je to stále o dve triedy vyššie, ako súčasná modernizácia pre ešte blbšie publikum. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvé TMNT sa k nám do Tv dostali v mojom veku predškolskom a hneď som sa stal korytnačkou. Bol som Donatello. Pred pár dňami mi dvd-čko požičal kamarátov päťročný syn (Rafael), ktorý na tom fičí momentálne. To je tak fajn, že aspoň tým deťom nezáleží len na efektoch. Prvé Korytnačky sú totiž furt prdel, a oproti tým novým, sa líšia len rozpočtom a evolúciou spôsobeným druhom humoru a ženskej krásy. Inak sme stále gumené korytnačky ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Věta z konce filmu "Check out East Warehause on Lairdman Island " v sobě skrývá více informací, než se zdá. Poukazuje na tvůrce želv Ninja Kevina Eastmana a Petra Lairda. (Džejkop)
  • Ve 38:20 minutě, kdy se Leonardo hádá s Rafaelem, je za stolem vidět jeden člen z filmového štábu. (Zek)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)

Reklama

Reklama