Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Nihlathak k tomuto seriálu (1)

Dokonalý svět (2010) 

Vykastrovaný Ďábel nosí pradu. Se Sexem ve městě se to srovnávat dá, protože to je sračka. Já prostě nevěřil svým očím, vždyť je to naprostá katastrofa, jak je to opět celé takové "rádoby" a polovina stopáže je slovní průjem zaručeně platících životních mouder. Také se musím podivit nad dlouhodobým talentem seriálů z Novácké produkce, který spočívá v pojmenovávání postav. Jakoby ta Ordinace nestačila na pravidelný příděl povrchnosti, idiocie a špatného vkusu. A ať se na to dívá kdokoliv, sleduje nejnovější dno močálu české televizní seriálotvorby. A přestaňte prosím to, že se vám to líbí, svádět na fakt (domněnku), že je to "na české poměry" fakt dobré, to je přece k smíchu. Nějaké poměry. Stejně tak můžem říct, že Krysy: Noc hrůzy je na italské filmové poměry druhé poloviny dvacátého století, co se týče filmů o postapokalyptickém světě, fakt špica, a proto mu dám 5* a to nikoliv proto, že bych to považoval za "tak idiotské, až fajn". Ubohost na n-tou. PS: Tyto typy seriálů a filmů už ve mě nevyvolávají čirou škodolibou radost, jak je to stupidní, ale považuju to za reálnou hrozbu. Když nezničí svět tyhle měkčiče mozků, tak co jiného. editace 9.10.10 - duch Vojty Dyka tomu dal korunu. Na druhou stranu ale přiznávám, že jsem zvědavý na další díly. Přišlo mi zprvu dobré, že je to "vyprávěné", ale to teď musím pohanět. Už to začíná být trapné, a to nemálo. Postavy Juraje Kukury, Vandy Hybnerové a Jitky Čvančarové vydávají každá na jednu *, protože kde je málo, ceníme si i toho. Naopak postava Rašilova působí tak primitivně, až je mi z něj skoro špatně. Ustálím to na dvě hvězdy a budu to dál pozorovat. Samozřejmě vás všechny strašně zajímá, co si o tom zrovna já myslím, a tak budete sledovat další editace mého stanoviska :). Ještě jednou stráčně k průjmu životních mouder od královny patosu a marasmu Jany Hlaváčové - pomoc! ()

Reklama

Reklama