Reklama

Reklama

Kupte si smích Karla ŠípaJaroslava Uhlíře v jejich zábavném pořadu. (Česká televize)

Recenze (33)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Z Hitšarády do Šarády. 1) Šíp a Uhlíř opouštějí svůj přisprostlý komunální více či méně trapný humor minulých Hitšarád a vytvářejí zbrusu nový pořad, plný přisprostlého komunálního více či méně trapného humoru. U hostů sázejí na osvědčené baviče či pěvce, s lehce alternativními pokusy je konec. Na první pohled tedy nic nového._____ 2) A přesto si nemohu pomoci, ale svobodné polistopadové poměry jdou jeich humoru více na ruku. Zásahy jsou trefnější, vtipy odvážnější a celkový dojem tedy výrazně lepší. Ono také začátkem devadesátých let byla spousta nových jevů k smíchu (dnes už často jen k pláči). ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu velice zábavná šou pánů Uhlíře a Šípa. Teď ji po 20 letech opakují a musím popravdě přiznat, že některé vtipy sice časem tratí, ale většina tematických scének je stále aktuální (Bolek Polívka a naši vojáci v NATO, Jana Hlaváčová a její parodie Čapkovy Matky, Soutěž Prdlačka). Obzvláště oceňuji povedené autorské písničky, které prokládaly jednotlivé scénky (nevyhýbali se v nich ani kontroverzním tématům, "Skin a Róm" aj.). Objevila se tu i první skrytá reklama, kterou jsme kdy mohli v porevoluční ČST vidět :-) Mat, Toni! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že Šaráda byl opravdu kvalitní zábavný pořad, který jsme doma často sledovali. Dvojice Karel Šíp a Jaroslav Uhlíř měli tehdy ještě nejenomže slušnou várku vlasů ale i svůj svérázný humor + samozřejmě nesměly chybět vtipné písně. Divák se u toho pobavil, přišli zajímaví hosté a lidi byli spokojení… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vznik pořadu rok 1990, uvědomme si prosím, co se tehdy točilo. Začalo Co týden dal a další "lahůdky". Proto dávám čtyři hvězdy, protože některé scénky byly skutečně perfektní, jako třeba soutěž dvou párů z nich jeden byl homosexuální či Gól v síti. Určitě to nebylo to nejlepší, co se u nás udělalo, za posledních 40 let, ale rozhodně to patřilo ve své době k tomu kvalitnímu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Šarádu jsem měl ve svém mladém věku rád. Dnes už se na to dívám trochu jinak, ale i tak Šíp s Uhlířem vytvořili nesourodou dvojici, která dokáže i po tolika letech bavit a nebýt trapní. Nedávno jsem viděl Šarádu - speciál z roku 1997 (http://www.ceskatelevize.cz/porady/878640-sarada/29735212555-sarada-special/), kde se snažili tvůrci vybrat to nejlepší ze Šarády. K vidění byly scénky jako praní peněz přes bezdomovce, návštěva klasika - scénka Jediný hrobník od Shakespeara, scénka s ruským chlastometrem a scénka s Donutilem o mistru Janu Husovi. Slušný výběr, ale překvapila délka scének, ta byla opravdu veliká. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama