Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Asi jsem levičácká socka, jak tady někdo napsal, protože hlavní hrdina mi přišel jako neskutečnej píčus, se kterym se opravdu nedalo soucítit. A je úplně jedno, že ho hraje zrovna Ben Affleck, kterýho moc nemusim. Moh by ho hrát kdokoliv a ta postava by mi stejně byla nesmypatická. Litovat někoho, kdo udělá hysterickou scénu, když jeho manželka přestane platit příspěvek do golfovýho klubu, aby ušetřila nějaký peníze? Toho snad může litovat jedině někdo, kdo je sám manažer. A tim nemyslim ty uhrovitý blbečky ve fastfoodech, který tam učej brigádníky smažit hranolky a na prsou maj hrdě připevněnou visačku "manager trainee". Hodnocení tohoto filmu prostě ovlivnil zejména fakt, že toto téma je mi na míle vzdálený. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

USA jsou zemí neomezených možností. Tedy alespoň to tvrdí hlavy státu a vyžadují za to po svých otrocích, aby vydělaný peníz okamžitě proměnili v základ budoucích hypoték. Jen tak se může stát, že rodina prachatého manažéra žije ve zbytečně velkém domě na dluh a po ztrátě zaměstnání se nestěhuje do přiměřené nemovitosti, nýbrž prchá k rodičům. Musím se přiznat, že při této scéně jsem pociťoval upřímnou radost. Já jsem totiž přející člověk a tak všem manažérům světa přeji, aby jednou pochopili svou zbytečnost a ty, kteří odmítnou dělnickou kariéru, s radostí umlátím jejich zlatými padáky. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bum!, krize padla, bublina splaskla, rozdíl mezi reálnou a tržní hodnotou se bude vesele nafukovat dál, teď ale nastává čas na krutý down-sizing a krom běžných smrtelníků to schytá i pár "nedotknutelných" řídících pracovníků včetně Bena Afflecka. Jenže co, třeba bude mít štěstí, (SPOILER) zakusí jaké to je býti working class, zjistí, že to není tak špatný, přestane být snobem a dá se na poctivý business. (/SPOILER) Nijak extrovní, ale nakonec i docela sympatická pohádka z prostředí kravaťáckých nesnází. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Úvodem chci jen poznamenat, že jsem byl po zhlédnutí tohoto filmu velmi spokojený a dal mu rovnou ***** .. jednak je to moc hezká pohádka pro dospělé a také to bylo z prvotního nadšení z mých oblíbených herců a jejich hodně pohledných kolegyň, jejich klasicky velmi kvalitních výkonů a hlavně ze zobrazení toho moc hezkého manželského vztahu mezi : Bobby Walker / Ben Affleck a Maggie Walker / Rosemarie DeWitt (mé dojetí a notorická závist) a také samozřejmě vztahu táty a jeho potomků (tedy vše to, čeho se mně v této míře nikdy nedostalo) .. když se mi vše ale rozleželo v hlavě, přemýšlel jsem, jestli jsem to trochu nepřehnal, vždyť pár věcí je zde pro našince tak trapně do nebe volajících : namyšlený bílý límeček s titulem MBA vydělávající hezkých pár let 160.000 dollarů ročně, je po propuštění z práce už po třech měsících bez peněz (?!) .. no to by musel být pěkný vůl / pomyslel jsem si .. samozřejmě ale vím, že za oceánem mají úplně jiný způsob myšlení a zvyky pokud jde o finance a zabezpečení .. vím i, že taková vysoká životní úroveň, jako byla ta jejich něco stojí .. takže určitě dosti vysoká režie, všechny ty splátky a k tomu ještě hypotéka co nepočká (navíc, je to již několikátý film s podobným námětem / podobným průběhem, takže na tom něco pravdivě zobrazujícího musí prostě být) … ale jinak a budu se opakovat, jako pohádka moc hezké a velmi dobře obsazené … ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po včerejším filmu o úspěchu je tohle doslova pád na hubu. Kraváťaci, kteří přichází o práci... svým způsobem je to velice uspokojivý pohled. Ben prodává své Porsche (fňuk), Ben se s manželkou a jeho dětmi stěhuje k rodičům (smrk), rozčiluje se, že nedostane místo, nebude hrát golf a neudrží si "standard". Chudák. Jenže právě jeho nechutná arogance a nadutost dělají z MANAŽERŮ vysoce koukatelný a většinu času i uvěřitelný snímek. Tommy Lee Jones v roli správného vedoucího sice jede na neutrál a Chrise Coopera vám možná nebude moc líto, ale sečteno a podtrženo je to hodně dobrý. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama