Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak jako šla dvojka přesně po stopách prvního dílů, tak tady je to úplně jiný. Cestování lze ovlivňovat, následky ovšem ne a docela jsem čuměl jak moc se přilila brutalita. Některé záběry a vraždy jsou až hororový. Dost dlouho jsem se ale nudil, nevím proč, ale chytla mě hlavně až poslední 20minutovka, která je víc než dobrá a nechybí celkem nekompromisní závěr, ke kterýmu se v předchozím dílu režisér neodvážil. Pohodová jednohubka. 55% ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupý film, ale tak nějak nešťastně. Ona ta myšlenka není zlá - něco ve smyslu, nechej osud fungovat tak, jak funguje, protože ví, proč se tak děje. Jednoho zachráníš, ale tím můžeš spoustu lidí zabít. Ale podání je zmatené, skáče se z tématu na téma, dějí se divné věci, postavy jsou nezajímavé, a vrah je skoro jasný v brzké době (ono tam těch podezřelých zas tak moc není, že?). Jenom mne pak mrzí ten konec a závěrečná scéna - v podstatě celou myšlenku popírá a šaltruje někam do stylu Omen. Kdyby tam ten konec s tou holčičkou a její panenkou nebyl, dal bych vyšší hodnocení. Takhle je film celý na levačku, protože svou myšlenku nejenom nedotáhne pořádně do konce, ale vlastně říká, že je jedno, co uděláme, skončí to stejně blbě. O což v podstatě jít nemělo. (Mimochodem, tu nekonečnou souložící scénu nějak nechápu - proč tam je, proč tak dlouhá, a proč po tak dlouhé době baba řekne o chlapovi, co ji celou dobu šrouboval ze všech stran, že je gay.) ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No zvrhlo sa to do niakej krimi, ktorá je predvidateľná a hlavne ten koniec mi bol viac ako jasný. No tak ako dvojka tak ani trojka sa na prvý diel nechytá a bohužiaľ The revelations sa už nedá nazvať osudovým dotykom, je zneho vybratý akurát námet v cestovaní v čase, ale inak veľmi slabé a hlavne mi tam chybali tie zmeny ktoré účastnika "skokov" vždy po vráteni s minulosti čakali...okrem novej vraždy sa tu nič nestalo...všetko po starom...sklamanie ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama