Reklama

Reklama

Když se maloměstská dívka jménem June na letišti seznámí s tajemným cizincem, má pocit, že našla muže svých snů. Roy je ale tajný agent, který na sebe vzal nelehký úkol chránit geniálního vynálezce Simonse, jenž vyrobil baterii, která se nemusí dobíjet. Proto je Simons cílem obchodníků se zbraněmi. A Roy jim stojí v cestě. Hned na začátku spadne letadlo s Royem a June a oni jediní pád přežijí. A pak už se rozjíždí nekonečná honička, kdy June zjistí, že je pro lásku schopná dělat neuvěřitelné věci, a Roy jí v tom výborně sekunduje. Rozjíždí se superakční podívaná, kdy se tento pár vyhýbá kulkám v Bostonu, skáče po střechách v Rakousku a na motorce ujíždí před býky v Seville. Nepřátel je ale daleko víc, a tak se June se Simonsem octnou v zajetí obchodníků se zbraněmi a je jen na Royovi, aby je zachránil. Akce se ale úplně nezdaří a Roy skončí postřelen v hluboké řece. Na hladinu se už nevynoří... (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (1 049)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

"Takže na tři zahájím krycí palbu a poběžíme tady tudy k těm regálům, jo? - Jo! - Jedna,.." Bum, prásk, áááá.. "Mám začít na nižším čísle?" .. Tom a Cameron nejsou zrovna moji oblíbenci, takže jsem neměla dost dlouho chuť pustit si akční film s nimi. Ale jednou to přijít muselo a jsem za to ráda. Dlouho jsem se tak nenasmála a Cameron fakt bavila od začátku až do konce a Tom vypadal dokonce sexy? Svět už nebude normální :D Akční horská jízda, která se s ničím nesere a hlavně si na nic nehraje, ale jen baví a baví :o) Já mám dokonce chuť si to pustit znovu :D ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Asi tak 2 hodiny pred tymto filmom som videl Felliniho dramu pod nazvom 8 1/2, takze tato popcornova akcno-romanticka bondovska jazda s francuzskou hudbou bola pre mna presne tym, co som po tak narocnom filme potreboval. Jednoducho vypnut mozog a zabavat sa. Tomuto filmu o nic ine, ako o zabavu neslo a je tu dostatok superakcnych scen, pri ktorych by uz obycajny smrtelnik davno zomrel, ale takych filmov je natocenych viac, nez dost. Mozno to ale v tomto filme reziser James Mangold trosicku prehnal, ked sa napriklad rozhodol nechat hlavneho hrdinu prejst pomalym krokom ku Cameron Diaz v ostrej palbe, pri ktorej by davno zahynul a toto sa uz nepacilo ani divakom v kine. Ako som sa z dnesnych nemeckych medii dozvedel, v USA bol tento film prepadak, takze pokracovanie asi nehrozi a tak sa rozhodol Cruise podporit film aspon navstevou v Berline priamo pri premiere. Uvidime, ako a ci vobec sa mu bude darit. Cruisa som videl naposledy v drame VALKYRA (2008) a v malej ulohe na nepoznanie zamaskovaneho hrdinu v komedii TROPICKA BOURE (2008), takze po dlhsej prestavke by to chcelo akysi rozbeh v jeho kariere, mozno sa mu to podari v stvrtej casti MISSION: IMPOSSIBLE IV (2011). Cameron Diaz som uz tiez dlho od romantickych PRAZDNIN (2006) alebo MEJDANU V LAS VEGAS (2008) nevidel, takze divat sa na jej krasne modre oci ma potesilo :-) Mimochodom Tom si s Cameron zahral aj vo VANILKOVOM NEBI (2001) alebo aj v malickej ulohe v MINORITY REPORT (2002)... 22.07.2010 ________ Tom Cruise - (Roy Miller) +++ Cameron Diaz - (June Havens) +++ Peter Sarsgaard - (Fitzgerald) +++ Jordi Mollá - (Antonio) +++ Viola Davis - (Šéfka CIA George) +++ Paul Dano - (Simon Feck) +++ Maggie Grace - (April Havens) +++ Produkcia: Arnon Milchan +++ Hudba: John Powell +++ (Videl v kine 21.07.2010) +++ ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že Tom Cruise a Cameron Diaz ako dvojica boli skvelí. Ak nebudete vopred očakávať viac než bežnú akčnú oddychovku na sobotný večer tak ako ja, budete milo prekvapení. Veľa akcie, solídnej réžie aj kamery a plný počet bodov by som dal za výber lokácií. Aj keď sa samozrejme pár slabších miest nájde, celkovo film nemôže uraziť a snáď ani nudiť. Tento film už mal každí dávno povinne vidieť. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Agent bez skromnosti a Žena, co věděla příliš málo.. Navoněná estráda s až moc digitálními triky, podlézavým vizuálem a komediálním tápáním - kdybych neznal jméno režiséra, tak jsem přesvědčen, že za touhle Mission Imbecíbl stojí maestro Ratner. Navíc ani herecká esa nezachrání film od bezpohlavnosti, o tom už ví své i pán a paní Kovářovi a já dospěl k nikterak šokujícímu zjištění, že dvojice Diaz - Cruise mně už nemá co nabídnout. Možná Cameron své tělo (když pěkně poprosí) a Tomík členství ve straně, nebo co to vlastně je, ale já stejně ani na jedno z toho nemám dost peněz.. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Stárá láska nikdy nerezaví, stejně tak nerezaví výborná herecká dvojka Cruise & Diaz, která si to spolu "rozdala" už několikrát. Samozřejmě na plátně :-) Oba dva stále kopou první ligu, ale jejích záře pomalinku pohasíná. Ale tady tahle devadesátková megastylová akce - plná Cruisova humoru a sexappealu (ano, stále z ní srší) Cameron Diazové - ukazuje, že mají stále co nabídnout a Toma nechci vidět už nikdy v žádné vážne roli! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Během automobilové honičky je auto se hlavními hrdiny na střeše „přeskočeno“ jiným vozidlem. O pár chvil později řízené auto rozrazí neporušené lešení... a až teprve za ním se nachází auto, které je přeskočilo. Proč je tedy lešení nepoškozené? (Luigi.K.)
  • Tom Cruise (Roy Miller) dostal za svou roli 11 milionů amerických dolarů, namísto obvyklých 20. (HellFire)
  • Patrick O'Neill původně film napsal jako akční thriller, který se měl jmenovat "All New Enemies" a v němž měli hlavní role hrát Gene Hackman a Justin Long. Jeho název se později změnil na "Trouble Man" a z příběhu se stala romantická akční komedie pro Chrise Tuckera a Evu Mendes. Jakmile si pak upravenou verzi scénáře přečetla Cameron Diaz (June Heavens), projevila zájem a navrhla hlavní mužskou roli Tomu Cruisovi (Roy Miller), který ji nakonec přijal. Scénář se dočkal ještě dalších sedmi přepisů a nového názvu. (HellFire)

Související novinky

Pistolníci nevymřeli

Pistolníci nevymřeli

23.12.2010

James Mangold to už s westernem jednou zkusil, když natočil remake klasiky 3:10 Vlak do Yumy. Letos se vrátil do současnosti a zkusil akci v rozpačitě přijatém Zatím spolu, zatím živi. Teď tyhle dva… (více)

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

12.06.2010

Postava plešatého, chlupatého a tančícího „tlustého parchanta“ Lese Grossmana byla pravděpodobně to nejvtipnější, co nabídla Tropická bouře. Tom Cruise vklouzl do masky fu**ujícího producenta i pro… (více)

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

28.10.2009

John Woo sice kvůli problémům s rozpočtem nenatočil svůj epos z dob čínské revoluce 1949, zřejmě se ale vrátí do podobného období s válečným velkofilmem Flying Tigers. Ten by měl vyprávět skutečný… (více)

Cruise v Hobitíně? Cože?

Cruise v Hobitíně? Cože?

30.08.2009

Nejdřív seriózní informace: následujícím filmem Toma Cruise bude prozatím nepojmenovaný špionážní thriller, předtím známý pod názvem Wichita. Tom si v něm zahraje agenta, který se prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama