Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (1 988)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož z břicha RR vždy vlhnu, jsem hubatá, hláškující, vypadám dobře v těsném oblečení, spoustu lidí bych ráda nasekala do sushi, věčně bych píchala a jsem odolná jako šváb, čekala jsem, že Deadpool bude film jako stvořenej pro mě. Začátek mi dal za pravdu, hned se šlo na věc, žádná nudná vata kolem no žůžo a po chvilce MRRRRD , film se vrátil v čase a já byla nucena koukat jak se Wade stal Deadpoolem. A v tu chvíli to začalo kolosálně nudit a vaty bylo víc než je únosný. Transformace z vymahače dluhů Wejda do stylaře Deadpoola byla dlouhá jak tejden před vejplatou dělníka v kolbence a nezajímavá jak závody šneků na sto metrů. Je mi u prdele, že byl vymahač dluhů se srdcem, seru mu i na to, že byl posranej ukázat nabíječce, že se z něj stal brácha kotelníka z Elm Street a absolutně jebu na jeho další těžkosti. Já chtěla týpka jako z Kokosů na sněhu - Pořádnýho hrdýho a silnýho chlapa, kterej se s ničím a s nikým nesere. Místo toho jsem nucená cca hodinu sledovat ubulence. Kurva fix chci krev, lítající končetiny, prostřílený hlavy, milion hlášek a chci to rychle a ne na to čekat takovou dobu. Dvojka bude určitě bezva, když už Wade našel svoje koule, smířil se se svou držkou a konečně vše kosil, ale jedničku jsem až na začátek a konec musela přetrpět. A ta plechová konzerva s mluvou jak ze slovníku moderního gentlemana mě srala na maximum. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $363,070,709Tržby Celosvetovo $783,112,979Tržby za predaj Blu-ray v USA $70,676,805Tržby za predaj DVD v USA $36,667,103║ a máme tu prekvapenie roka 2016, Ryan Reynolds z tuctových "drevených" úloh sa konečne poriadne našiel a žiary vo svojej životnej úlohe a ponúka bohatú paletu hlášok v sprievode z bláznivou akciou, dejovo jednoduché ale maximálne účelové, dravé a správne drsné, miestami priam excelentná zábavnosť, maškrta ktorá dala značke Marvel nový lesk /videl v kine: 100%/ ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pusťte tuhle vulgární sexistickou hrůzu lidem za 30 let a budou se cítit asi tak 10x hůř než dnes my při sledování neuvěřitělně megagay Wham! live tour. Ne že by to na dnešní zvrácené standarty diváckého očekávání nebyl dobrý film, on jím vcelku je, je i sebeuvědomělý, dynamický, jen zoufale nekritický. Ale miliardu to vydělá, takže pohoda. Comicsům docházejí nápady, tak přicházejí comicsové parodie comicsů. Těším se na rok 2020 co bude od Marvela za parády. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nejvíc si cením toho, že amíci jsou schopný inovace i v rámci subžánru "superhrdina", protože takový svěží vánek potřebuje po práci každá běžnými starostmi unavená mysl. Film, který se už od úvodních titulků evidentně nebere vážně, dokáže pobavit a pokud od filmu nečekáš, že snese zlaté vejce, budeš odcházet uspokojen. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Predovšetkým vďaka filmovej sérii "X-Men" som natrafil na titul "Deadpool". Čakal som niečo v rovnakom serióznom duchu. Po vizuálnej stránke je to hodne podobné. Prvotriedne filmové triky a super bombastická akcia. No bol som príjemné prekvapený z uvoľnenej, miestami drsnej a miestami až bláznivej atmosféry. Deadpool je veľmi netradičný hrdina. Pri jeho hláškach som neraz vyprskol smiechom. To sa mi pri sledovaní amerických popkornových filmov často nestáva. Bola to kurevsky zábavná komixová jazda. ***** ()

Galerie (137)

Zajímavosti (107)

  • Píseň hrající na začátku filmu je „Angel of the Morning“ od Juice Newton. (Matej.Krajci)
  • Kvůli násilí, nahotě a sprostým slovům se film nepromítal v Číně. Obvykle se Hollywood s cenzory nějak domluví a připraví pro tamní trh upravenou verzi. Tentokrát by prý ale muselo z filmu zmizet tolik materiálu, že by přestal dávat smysl. (Maulincio)
  • V laboratoři, kde uzdraví Wadea Wilsona (Ryan Reynolds), si před procedurou můžeme všimnout dívky, které ze zad vyrůstají bodáky. Jedná se o mutantku Marrow jež patří do "X-Force". Tento komiks studio Fox také plánovalo zfilmovat. (Charpy)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama