Reklama

Reklama

Želvy ninja

(seriál)
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles
USA / Jižní Korea, (2003–2009), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Lloyd Goldfine

Předloha:

Kevin Eastman (komiks), Peter Laird (komiks)

Hrají:

Michael Sinterniklaas, Wayne Grayson, Gregory Abbey, Sam Riegel, Darren Dunstan, Marc Thompson, Veronica Taylor, Sean Schemmel, David Zen Mansley (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, přesněji v kanálech tohoto rozsáhlého města. Přesuneme-li se hlouběji do minulosti, začíná příběh v domě mistra Yoshiho a jeho krysího miláčka Třísky. Mistr Yoshi je mistrem starodávného a velice ceněného umění v Japonsku, umění ninjitsu. Malá krysa v kleci napodobuje jeho umění při tréninku. Yoshi má plno nepřátel, protože je mistrem umění, který každý žák obdivuje a rád by se mu vyrovnal. Yoshi však ukrývá jisté tajemství, které zároveň i chrání a s ním i jisté bytosti, které se však Oroku Saki alias Trhač snaží zničit. Jenže Hamato Yoshi je věrný svým závazkům a tajemství brání do posledního dechu, proto se ho Trhač jednoduše zbavuje.
Tříska poté utíká z domova do kanálu, kde objeví čtyři želví mláďata namočené ve zvláštní tekutině. Pokouší se je očistit a sám se tak potřísní radioaktivní látkou. Od té doby už nic není jako dřív. S přibývajícími roky se z malých želviček stávají ohromní mutanti a z malé krysy se nyní vyvinul velice inteligentní učitel a milující otec čtyř želvích hrdinů. (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele LUKICKK k tomuto seriálu (164)

Želvy ninja (2003) 

Tenhle seriál mně bavil asi nejméně ze všech o Želvy Ninjas. Swag Želvy Ninja. ()

Série 1 (2003) (S01) 

4/10 ()

Nano (2003) (S01E05) 

4/10 ()

The King (2003) (S01E16) 

4/10 ()

Reklama

Reklama