Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 3

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 321)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Po svěží a nenucené jedničce umělá a hrozně často okatě konstruovaná záležitost. Pořád je tam dost momentů, během kterých se člověk neubrání úsměvu, ale hlasitý smích se dostavuje sporadicky a co víc, většina povedenějších scén jen kopíruje již viděné. Neříkám, že je to úplně blbá komedie, ale oproti jedničce působí hrozně neupřímně (a Alan je tentokrát většinu času „jen debil“). Pokud jsem měl po jedničce chuť vyrazit na tah, po dvojce mám chuť spravit si náladu jedničkou. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Exotické Thajsko je dejiskom druhého dobrodružstva trojice nerozlučných vlkov jednej svorky, ktorého najväčšia chyba spočíva v tom, že sa až príliš okato snaží ísť v šľapajach prvého dielu, počnúc "identickou" otváracou sekvenciou (x / x), kostrou, štruktúrou, postupovaním príbehu a jeho vnútornosťami až po zvuk a štýl soundtracku, aj keď pokojne mohol ísť svojou vlastnou cestou, čoho príkladom je práve záverečná trojka. Tiež ale kľudne mohlo ísť o zámer, takže vyčítanie je zbytočné. Level absurdnosti udalostí je nadhodený o značný kus, ba až tak, že sa z prvotne neuveriteľnej jednotky stal vlastne príbeh rutinný, ktorý sa môže stať kadekomu. Nové postavy nezaujmú, nemajú ani dôvod. Zaujme len Phillipsova réžia, ústredná trojka, Bangkok a jeho pod sukňami skryté penisy. --- ♪♫ (1.6.2017) (23.8.2017) (13.11.2018) (17.9.2021) ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Na prvom dieli ma najviac pobavila koláž fotografií v závere, zvyšok filmu ma veľmi neoslovil. Druhý diel je na tom presne rovnako - odhaľujúce fotografie vyvolali úsmev a pobavenie, film predtým je toporným znásilňovaním konceptu a štruktúry prvého dielu. Silenosť a snaha predať vtip srší takmer z každého záberu, ta-tam je uvoľnenosť a nenútenosť, ktorou jednotka disponovala. Hangover II tak neprekvapivo trpí neduhmi väčšiny pokračovaní filmových sérií - je slabým odvarom svojho predchodcu. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

O kousek slabší, než jednička - asi jste nečekali, že bych tohle napsal, co? :-P No ale vážně - některým fórům opakování pomáhá, některým neškodí a některé se opakováním stávají trapnými. Těch posledních je naštěstí poměrně málo. Výborným nápadem se jeví angažování té malé opice, ta směle aspirovala na Zlatého Plešouna a jen kvůli nepřízni Akademie neprošla sítem nominací. A co jinak? Vlastně pro ty, co viděli jedničku se nekoná žádné velké překvapení - fórky jsou umístěny vesměs na správných místech, herci předvádějí vše, co byste od nich (ne)čekali, nechybí ani svatba a možná přijde i Mike Tyson. :-)) Poctivých 70%. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky alebo? Režisér Phillips prišiel s pokračovaním veleúspešnej dospeláckej komédie. Kludne by sa dalo povedať, že je to verná kópia jednotky. Iné je len prostredie a pocit, že to už celé nejako nefunguje. Množstvo recyklovaných nápadov, scén a takmer nič nové. Opakovaný vtip už nie je vtipom. Jednotka bola svieža, vtipná, originálna a nápaditá. Dvojka nie je ani jedno. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Počas svojho uvedenia v kinách sa tento film stal najvýnosnejšou komédiou s ratingom R. (Zeker)
  • Tracy (Sasha Barrese) je ve filmu ve vysokém stupni těhotenství. Těhotné ženy ale nesmějí létat letadlem. (Skarface)
  • Stejně jako v prvním díle se během titulků objevují fotografie z celé pařby. Na některých se objevují neherci, např. skutečné prostitutky, které předvedly i show s pingpongovými míčky. (KillHurt)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama