Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych pominula nebetyčnou stupiditu "plánu", kdy cca 5 lidí jde samo za Zeď proti obří armádě Bílých chodců, (proti níž se chtěl Jon Sníh spojit s Daenerys, protože má malou armádu, ale teď na ni jde sám s pár kumpány)... Kdybych pominula to, že chtějí přivést Bílého chodce Cersei, místo aby tu krávu už konečně zabili, když mohla za smrt příbuzných Starků, za smrt všech Tyrellů a dalších stovek lidí... Kdybych pominula fakt, že se v minulém dílu Tyrion dostal celkem s klidem pod Rudou baštu, takže najmout zabijáka na Cersei, který by šel stejnou cestou, by neměl být problém... Kdybych pominula to, že se Arya chová jako totální blbka, která chodí na procházky po místnostech Zimohradu, hledá sto let staré svitky pergamenů a vytváří tím umělé rozepře, přičemž se tváří, že spolkla všechnu moudrost světa a místo jejího milovaného rytířského bojování neustále řeční... Kdybych pominula, že havrani s pergameny nyní létají rychlostí SMS... Kdybych pominula ty příšerné pubertální "vtipy" Thormunda a Ohaře... Kdybych pominula naprostou předvídatelnost všeho, co se v tomto dílu stane... Kdybych pominula, že ti dva blbci Benioff a Weiss nemají na to zabít jakoukoli důležitější a sebeotravnější postavu... Kdybych pominula, že se Benjen Stark objevil už podruhé jako Deus Ex Machina, aby zachránil někoho v bezvýchodné situaci (zřejmě má radar, který mu ukazuje příbuzné v nesnázích)... Kdybych pominula, že se děj v této (předposlední!) epizodě neposunul vůbec dál, kromě oslabení Daenerysiny pozice... Kdybych zkrátka pominula skoro celý tenhle díl, pak ta smrt jednoho z draků byla natočena velmi dobře. Jestli je ovšem jedna jediná dobrá část předvídatelné scény hodna takového seriálu, jakým Hra o trůny kdysi bývala, to už nechám tady na těch pětihvězdičkových zaslepencích. :) ()

Jazz06 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od začátku sedmé serie je poznat, že se tvůrci snaží dostat ke konci co nejrychleji. Bohužel kvůli tomu seriál trpí. Nějaké teleportování armád bych ještě překousnul. V tomhle díle ale jde všechna logika stranou. Je tu spousta výborných scén, epická bitva, na zapojení draků jsme se všichni těšili... Ale celkově to všechno podkopává děravý scénář. Máloco už překvapí a je poznat, že nechtějí zabít žádnou důležitou postavu, protože by jim na finále nikdo nezbyl. Pár sérií zpět by Bronn, Jamie ani Jon takové eskapády nepřežili. To že se na konci tohoto dílu v dané situaci Night King v podstatě nepokusil zabít Daenerys nebo naopak byl výsměch a na závěr už chtěli asi scénaristé asi na pivo, takže jak to vlastně Jon přežije, rozhodlo losování, jestli lesní víly, mozkomoři nebo nemrtvej strejda. Ono je to asi stejně jedno, protože v této fázi už o moc fanoušků nepřijdou. Nicméně pořád se jená o nejepičtější věc, co v televizi můžeme vidět, Thormundovy kecy jsou naprosto boží a scény typu Hound hází šutry po nemrtvých nebo souboj s nemrtvým medvědem jsou tak na 6 hvězd. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok. Doteďka mě GoT bavilo a i když tato série začala ve velkém potírat fyzické zákony, tak jsem to zkousl. To, co předvedli ale tady, to je naprostý dno. Milion deus ex machine a jakmile se člověk přestal divit, jaký další voloviny scénář přináší, tak už začal nechtěně předvídat tu nadcházející. Ubohé a bezradné. ()

AndrejBB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, tu už bola teleportácia trochu pritiahnutá za vlasy, lebo očividne medzi scénami neboli dni, týždne ani mesiace... Ale kašľať na to, dostali sme čo sme chceli. Už nie je čas na politiku a dlhé epizódy, kde sa všetci len rozprávajú. Nepriateľ je skutočný. Prílet troch drakov bol epický, rovnako modré očko na záver. Hlavne nech sa Rhaegal vráti čím skôr, nech má Jon na čom jazdiť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mě "nadchla" skvěle napsanými dialogy, až jsem měl chuť říct Jonovi s Jorahem, že jestli je teda ten meč volný, střelil bych ho na e- bay, o děsně "vtipné" vsuvce Ohař- Thormund už radši nic psát nebudu. Jinak byl ovšem pochod k pólu fakt zajímavý, dvakrát jsem měl dokonce dojem, že jsem zahlédl Roalda Amundsena, neunikla mi ani krásná vzpomínka tvůrců na prvního marathonského běžce. Zklamal mě Malíček, jeho intriky by zmátly snad už jen Dontose Rudého a drak měl fakt pech, že ho Král trefil přímo do motoru. Celou dobu jsem žil v totálním klamu, myslel jsem si, že na sever od Zdi mrzne neustále, ale teď už vím, že jezera zamrzají až při obklíčení (WTF?). Po vytažení draka z jezera mi to konečně došlo, Král je Lich King, jeho nemrtví jsou Pohroma (Scourge) a Hra o trůny se mění na World of Warcraft: Wrath of the Lich King. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)

Reklama

Reklama