Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Skvělá ranní oddychová reality-TV show,kterou si na Barrandově každý víkend nemohu nechat ujít.Každý den jiné překážky,jiní soutěžící,zábavní moderátoři,legračně doplněné zvuky plesknutí a lámajících se kostí,směšné animace,dobré přezdívky na soutěžící...co víc si od TV pořadu přát?Henson z trojice moderátorů nejvtipnější,možná že to někdy moc přehání.1 řada=80% pokud plynule shlédnete dvě řady této soutěže a přijdete k třetí,celkem vás zklame že pořád jsou jedny a ty samé překážky a začne vás pořad nudit,jako mě,dřív jsem dělal vše proto abych pořad viděl,dnes když ho stíhnu u něj dělám třeba i jiné věci,jako prohlížím časák s někým se bavím a shleduji jen koutkem oka.2 řada=70% smůla jak dopadl tento skvěle nápadovitý pořad to mě mrzí.3 řada=60% naopak 4řada mě hodně mile překvapila,zasněžená krajina i překážky,úplně nové atrakce,směšné a na úrovni.4 řada=75% Hensona skvěle doplní i skutečný moderátor John Anderson,který bohužel nijak nepobaví,Jill Wagner zde pasuje,at dělá vtipnou nebo i jinak.=75% celkem to vidím na slušnou dávku zábavy,stojí za to shlédnout... ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Není to úplně beznadějné, ale chcete-li sledovat, jak si soutěžící nabíjejí čumák při zdolávání soutěžních překážek, doporučuji raději Hry bez hranic nebo Takešiho hrad. A chcete-li sledovat náročnější úkoly a trénovanější jedince, pak je tady Ninja faktor. Pokud trváte na tomtéž, pokračujte britskou verzí s mírně vtipnějším komentátorem. ()

Reklama

Oyer 

všechny recenze uživatele

Pochopil jsem dobře, že se jedná o parodii na soutěže v podobných prostředí? Cílem je vidět nárazy, odrazy a především pády po prudkém kontaktu s různými měkkými pohyblivými překážky? Podobných soutěží v poslední době nějak moc přibývá. Krmí nás tedy nehorázně. Nikdy nevím, jestli se smát nebo plakat... Proč se namísto těchto volovin nevrátí třeba Pevnost Boyard, Po stopách Xapatánu nebo alespoň Hry bez hranic? ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Americká verze Ninja Faktoru, která přímé srovnání se svým Japonským otcem nemůže ustát... Soutěž, kde jde hlavně o replaye nárazů, držkopádů, "vtipných" hlášek obou komentátorů a opět (stejně jako v Fear Factoru) podivné soutěžící. Navíc, když člověk z nějaké překážky spadne, může začít znova, no fuj! :p ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Soutěž těžící z momentu překvapení (aspoň na mě tak zafungovala). Plejáda soutěžících, jejichž sebevědomí i blbost dosahují neskutečných výšin, a kteří zjevně netouží po ničem jiném, než se v opakovaných či zpomalených záběrech poměrně humorně rozmáznout na nefér (jinak to popsat nejde) překážkách. To vše za nekorektního komentáře zlomyslných moderátorů, doplněného o hrátky s elektronickou tužkou. Ne zrovna nejinteligentnější zábava, ale jednu řadu jsem bez problémů vydržel. Pak už onen zmíněný moment překvapení vážně vyprchal a důvodů pro další sledování mi moc nezůstalo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama