Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(22)

Každý jsme nějaký. A každý jsme jiný. Ale vždy máme něco společného... Hlavními hrdiny seriálu Kdyby bylo kdyby jsou tři manželské páry z různých společenských sfér. Igor (Ján Koleník) a Adéla (Zuzana Fialová) nemají děti a žijí idylický život v domě s výhledem na celou Bratislavu. Užívají si peníze, které vydělali ne vždy poctivým způsobem. Tomáš (Roman Luknár) a Ingrid (Diana Mórová) mají šestnáctiletou dceru Mirku (Kristína Svarinská), krásný byt a slušnou práci. Nemají se úplně špatně, přesto jim něco chybí. Monika (Anna Geislerová) a Honza (Marián Miezga) mají tři děti, jsou s nimi natěsnaní v malém bytě a neustále se hádají. Osudy manželských dvojic se vzájemně proplétají. Na první pohled odlišné životy jsou ve skutečnosti úzce propletené rodinnými, přátelskými a mileneckými vztahy a vazbami. Jejich touhy a tajemství se den za dnem postupně odkrývají. (TV Prima)

(více)

Recenze (54)

borec999 

všechny recenze uživatele

Neviem v čom Keby bolo keby tak nákladné, že sa stalo vo svojej dobe najdrahším slovenským seriálom vôbec. A scenáristicky sa Andy Kraus tiež príliš nevytiahol, pretože mi to prišlo len ako taká skrátená verzia Paneláku. Na druhej strane, v porovnaní s dnešnými produkciami typu Rodinné prípady/Policajné prípady je to ešte klenot (najmä po technickej stránke) 25% ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Pre mňa nuda. Skvelá kamera a HD kvalita potešia oko. Betka Stanková a Ľubomír Paulovič, tiež potešia ale inak samé okukané tváre, nesympatické postavy a tie "videoklipy" na začiatku a na konci každej časti s komentárom Helenky Krajčiovej naozaj rušili. Dokázal som pozerať dva mesiace, potom som pozerával už len pol hodinku z každej časti a o nič som neprišiel. Nie, toto vážne nie ()

Reklama

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Možná to moje hodnocení vypadá přehnaně, ale když se to vezme kolem a kolem, až tak přehnané mi nepřipadá. Netvrdím, že děj seriálu je kdoví jak inteligentní, ovšem ve srovnání s moderními seriály, které se zabývají čistě jen mezilidskými vztahy, jakými byly "úžasná Vékávéčka", Letiště, Ordinace, Ulice, idiotský Panelák... a tak dále, pak ano. Pak si tenhle seriál zaslouží tolik, kolik jsem dala. Občas se tam člověk zasměje a dokonce se dá někdy brát i vážně a na rozdíl od jiných manufaktur na debilní seriály, tady někdo věděl, kdy včas skončit. ()

Tinush 

všechny recenze uživatele

První série byla prima, bavila mě, bavili mě herci a dějové zápletky, nicméně druhou sérii jsem doslova - a to díky Joj archívku - shltla, bylo to napínavé, splavné a hlavně mě dostávaly vtipné dialogy...herci je podávali tak reálně, že mi nedělalo problém jim jejich slova věřit..jo a fakt moc se mi líbila hudba - jak původní, tak i výběr různých songů, které děj podmalovávaly či doprovázely. Tentokrát bych řekla, že druhá série s přehledem první přebíjí :o) (a to není zas až tak časté).. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 5.10.2009 - TECHNICKÁ POZNÁMKA: V piatok 2.10.2009 sa JOJ dohodla so spoločnosťou PALACE CINEMAS, že predpremiéra každej epizódy sa uskutoční každú nedeľu v jednej zo sál POLUSu v digitálnej kvalite na veľkom plátne. ( http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/keby-bolo-keby-nebude-mat-premiery-v-televizii-ale-v-kine.html ) (29.9.2009) - Chcem sa večer pozerať na lacnú kópiu (sic!!!) ORDINÁCIE vo "filmovej" kvalite ? Nechcem. (6.10.2009) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (6)

  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)
  • Děj seriálu je dynamický – 50minutový formát je složený z 35 obrazů, to znamená, že průměrná délka jednoho obrazu je jedna a půl minuty. Kromě toho se děj střídá v mnoha prostředích. Vidíme postavy v jejich soukromí, práci, i jak tráví volný čas, a do děje samozřejmě zasahuje i mnoho vedlejších epizodních postav. (ČSFD)
  • Najdrahší seriál v slovenskej histórii. (Blader589)

Reklama

Reklama