Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (307)

nineweh 

všechny recenze uživatele

Kdyby Vanessa uměla aspoň trošku hrát, mohlo to být o hvězdičku víc. Takhle mě ale celý film jenom štvala (dokonce i ta Olsenka byla mnohem lepší!). Ale Pettyfer jako by kreslenému princi z oka vypadl a ani jako "Zvíře" nevypadal špatně (a stejně jako u Disneyho, i tady se mi po jeho proměně zpátky v krasavce začalo okamžitě stýskat po tom ošklivém já). Skvělý soundtrack je potom příjemný bonus. Jako výplň sobotního odpoledne fajn film. ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

No, úprimne, som sklamaný, čakal som od toho viac. Ako to dopadne (a približne ako to bude prebiehať) je samozrejme jasné od samého začiatku, ale práve ten priebeh tvorila len kopa zle do seba zapadajúcich scénok, ktoré boli poprepájané pomalými pesničkami, a z ktorých väčšina sa snažila byť silno romantická, ale všetky pôsobili umelo, nepravdepodobne a hnusne účelovo. Vedľajšie postavy, okrem toho, že preniesli pár (väčšinou opäť silno účelových) viet, boli v podstate úplne zbytočné. ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl velký přešlap. Já chápu, že pro holky v osmé třídě to může být přijatelná náhrada za klasickou krásku a zvíře, ale nedá se to. Udělat netvora tak, aby v podstatě nevypadal tak strašně... Hlavní herec vůbec neobsáhl osobnost té postavy, nehledě na ty strašně kýčovité a rádobyromantické scény. Tohle vážně doporučit nikomu nemůžu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Alex Pettyfer a Neil Patrick Harris v jednom filmu? Lze vůbec vybrat divnější obsazení? Možná díky tomu jsem se na ten film už dlouho těšila, i když jsem se docela bála. Ale překvapivě pro mě to docela fungovalo. No byla to Kráska a zvíře pro teenagery, ve stylu romantických komedií. A víte co? Mě to naprosto nevadilo,ba naopak se mi do docela dost líbilo. Jen mě nepřestane štvát, že je tam Alex většinu filmu jen jako Beast, začáteční záběry na jeho polonahé tělo mi ke štěstí zcela nestačili. 4* Btw. A Neil byl naprosto úžasnej. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Nacházím se na pokrajích dilematu. Je to film, ve kterém se nachází čarodějnice, skleník na střeše, fešák, který je ve formě netvora opravdu fešák (a kdybych já se zamilovala do takového fešáka a pak mi najednou přišel sladký blonďák, tak to se mnou asi trochu zamává) a Neil Patrick Harris v červených slunečních brýlích, což jsou v podstatě samá pozitiva, ale přece jen je ten film skrz naskrz hloupý a pro dospívající publikum, kterému se teprve formuje pohled na svět, nejspíš i závadný. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Mary-Kate Olsen byla do role Kendry obsazena 12 dní před natáčením. (ČSFD)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama