Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tahle splácanina neví, jestli chce pobavit nebo dojmout. U scén, kdy se tam mluvilo o (maximálně) jedničkách Anne jako o "obřích senzačních kozách" jsem vážně nevěděla, jestli se hystericky smát nebo plakat nad trapností scénáře. Tím se dostávám také k slizké postavě bratra Jamieho, kterého bych jednoduše vymazala. Do příběhu nic nevnesl, jen překážel a otravoval. Mimochodem když už se konečně Anne vymanila ze škatulky prkenných hodných holčiček, tak působí takhle nesympaticky, což je škoda. Navíc jí to vážně neslušelo...Ne ne ne, celý ten film je jedno velké zklamání - zkrátka předvídatelné klišé a moc časté kontrolování času. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Keď nastalo finále, tak som bol psychicky pripravený na jediné dva možné konce... Za A.) Že Jamie otvorí kufor svojho vylešteného Porchaku, tam su bude trblietať revolučná Pfitzer™ vzorka definitivneho lieku na Parkinsona a plakať bude celý senilbus. Alebo B.) Že do obrazu padne ten huňatý mikrofón, a štáb sa bude chichotať. Strašne niečo a ešte aj Anne sa mi takto pred Batmanom sprotivila. 10% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,367,005Tržby Celosvetovo $102,820,008Tržby za predaj DVD v USA $12,827,815 //počet predaných kusov 796,863║ čo napadlo Edwarda Zwicka sa pustiť do takéhoto námetu? ktorý mu vôbec napasuje, keď sa to tak zhrnie tak tento film dohromady nič nedá, okrem premávajúcich sa holých zadkov Anne Hathaway a Jake Gyllenhaala, fakt suchopárnosť, kde navodenie drámy smeruje akurát tak do vzduchoprázdna /40%/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jake Gyllenhaal a Anne Hathaway jsou sice sympaťáci, ale tím nejspíš skutečná pozitiva filmu končí. Jako komedie to moc nefungovalo, jako romantický film sice ano, ale nechytlo mě to za srdce. Takový slabší odvar jiných romantických filmů - na pohled sice pěkné, ale nemastné neslané. ~(2,6)~ ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Dvakrát na Oscara nominovaná herečka Jill Clayburgh, která ztvárnila Jamieho matku, podlehla leukémii pouhé dva týdny před premiérou filmu. Ten je věnován její památce. (Coldrex)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama