Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Fúha. Teda poviem vám je to riadna degešovina a Rockovi by som zapichol naštartovanú motorovku do rozkroku a rozrezal ho až k jeho zdegenerovanej kotrbe, pretože tu bol v tej najhoršej úlohe akú mohol mať. Efron fajn, Daddario polahodila oku, zvyšok nahovno, záporačka totál sračka. Akcia nulová, proste des a hrôza z nevyužitím ratingom a nahovno cameami. Prúser roka dovolím si povedať. A snáď nepríde dvojka. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dá, pokud to berete jako parodii parodie :) Měli se vyfláknout na zápletku s drogama a zachraňovat. Jinak kolosální blbost a Dwayne má asi finanční problémy-už bere všechno. Jsem ještě zvědavá na Jumanji a jestli i to bude propadák lámu nad Dwaynem hůl. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct... rozhodně jsem neměl od nové pobřeží hlídky velká očekávání, ale doufal jsem, že alespoň po humorové stránce to bude stát za něco. Bohužel i přes snahu o vytvoření tohoto dojmu z toho nic nevzešlo a doopravdy jsem se pobavil opravdu málokdy. Celkově to na mě zapůsobilo takovým jednoduchým dojmem a zjednodušeně; je to blbost. 40% ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Škoda že nemůžu dát víc. Čekal sem komedii ve stylu 21 Jump Street, dočkal jsem se pouze hezkých herců a zasmál se jen asi 2x. Chtělo to víc komedie a víc parodie. Pokračování evidentně nebude, tak to se zřejmě nedočkám crossoveru Baywatch s Jump Street a Men In Black :D ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Já jsem se úžasně bavila a kdo ne, musí ten film brát s nadsázkou. Dwane pěkný, sexy, Zac nám dospěl do extra kousku, na který je radost pohledět. Ze začátku mě trochu zaskočilo, že hrají ty samé postavy jako ve staré pobřežní hlídce, ale dalo se na to zvyknout. A taky se ti zdá, že běží zpomaleně? ()

Pavlunka 

všechny recenze uživatele

Scénáristi a řežisér se měli ještě pře začátkem filmu rozhodnout zda ten film budou nebo nebudou brát vážně. Kdyby se z toho stala komedie možná by to bylo lepší než tohle. Trapný sexistický humor, který nesedí ani Efronovi natož pak Johnsonovi. Krásná těla hereček beru, ale ty ksichty k tomu, to je děs! No propadák na celé čáře ()

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

Naivnee, Naivnee a zas Naivnee.... Koľko debility sa zmestí do jedného filmu? No hromada. Ani za jednu hviezdu to nestojí... Ozaj nie.... ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Nepočítal jsem s žádným zázrakem, takže zklamaný nijak extra nejsem. Film se táhne v duchu původního seriálu, jen toho pobřeží tam je trochu míň a té zločinné akce vic. Co je velká tragédie, tak to zábavná stránka filmu. Rádoby vtipnymi dialogy je prošpikován skrz naskrz. Katastrofa! Co se týče obsazení, Johnson v pohodě, Efron vcelku taky, dámské osazenstvo mi moc nesedlo. Na páteční odpoledne po práci film sice nijak neublíží, bohužel ale ani ničím neobohatí. Za 14 dní si nevzpomenu, o čem to bylo. 50%. ()

Sasulka3 

všechny recenze uživatele

Podle obsazeni filmu jsem si rikala, ze by to mohlo byt dobre natocene....Bohuzel se tak ale nestalo, a ja vubec nechapu herce, ze se k tomuhle propujcili... S pobrezni hlidkou to za me nema vubec nic spolecneho, ponechat jmena puvodnich plavciku jinym hercum, tomu taky moc nepridava. A kdyz by clovek vsechny tyhle detaily vynechal, za me to bohuzel nema zadny dej. Ale je to skoda, kdyz uz, tak se z toho mohla aspon udelat duchaplna parodie. Jednu hvezdicku davam za par usmevnych prvku, aby se nereklo :) ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Ale tak zasmál jsem se, nenudil jsem se. Oplzlý humor nebyl tak vnucující. všeho tam bylo tak akorát. Nemám problém si to někdy zopakovat. ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná americká tupota, ktorá si za čínske peniaze dokázala nakúpiť len soundtrack a 2 béčkových hollywoodskych hercov. Film sa občas snaží tváriť, že si robí srandu zo seba, ale na to by najskôr potreboval ukázať nejaku štipku inteligencie. Hviezdička za Hasselhoffa. ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to převážně proto, abych se cítila míň sama v bytě a něco mi v pozadí hrálo. Ani si nepamatuju, co se ve filmu vlastně stalo, protože ten děj se ani dějem nazývát nedá. Zac se od dob Znovu 17 nabouchal jak prase, the Rock je pořád stejná hora a nějaký holky maj hezký nohy a velký prsa. I na tom se dá zjevně založit téměř dvouhodinový film. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jedna jediná umolousaná hvězdička za tričko dementa se skříplým čurákem v úvodu filmu. Jinak je to zoufalství. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele

Pobřežní hlídka je strašně zvláštní film. Vzpomínám si, že se před uvedením do kin prezentovala hlavně jako bláznivá komedie. Ale realita v mnoha směrech připomíná spíš plážovou verzi Rychle a zběsile. Dwayne Johnson tu přesně zastává roli Vina Diesela, kdy je jakýmsi totálně uctívaným moudrým supersilným patriarchou, starajícím se o všechno a o všechny.Nevím, ale když se řekne Pobřežní hlídka, tak si představím topící se lidi, dýchání z úst do úst, zpomalený běh po pláži, žraloky, a jasně, i různý menší a větší grázly. Ale rozhodně si nepředstavím záporáka bondovských parametrů s mega padoušským plánem, který musí překazit banda plavčíků.Takže se před námi odvíjí až překvapivě vyhrocená kriminálka o zásahu proti drogovým dealerům, do toho si sem tam někdo skřípne penis do lehátka, Johnson má každou chvíli osudový proslov ke své „rodině“, někoho zabijou, a tak pořad dokola. Na druhou stranu musím říct, že to docela odsýpá a po té nekonečné zimě se mi na záběry hřejivého slunce, pláží a tyrkysové moře koukalo fakt dobře.Upřímně, moc mě nebavil samotný Johnson, který tu hraje 90’s ikonu Mitche Buchannona. Byl celou dobu strašně vážný, kožený. Jakkoliv je v reálu sympaťák, ve filmech na mě to jeho charisma nefunguje. A protože tahle "Baywatch" žádným velkým kinohitem nebyla, je jasné, že jediným pravým Mitchem dál zůstává legendární „The Hoff“, neboli David Hasselhoff!:) Jsem za to rád. Ve filmu se Hoff mihne, stejně tak Pamela Anderson, ale jejich camea jsou mizerná, odfláknutá, zasloužili si něco lepšího. Což platí i pro fanoušky původního seriálu. Hodnocení: 5,5/10      Více recenzí a zajímavostí nejen o filmech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia stavili na trapnu kriminalnu zápletku so smiešnu zaporackou. Na humor sa zabudlo. Film sa mohol postaviť na holých vypracovaných telach-velke svaly a veľké cecky a riešiť prácu plavčíkov na plaži a stopáž 90 minut. Rock hra to co vždy a Efron hra totálneho debila, ale na mňa až tak nesympaticky nepôsobil. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama