Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Nach 

všechny recenze uživatele

Trochu podobné americkému filmu Zelený sršeň, ale více pitomé a o trochu více nelogické i nepřehledné v akčních scénách. Přesto nelituji času stráveného nad tímto snímkem. Žánrové klišé je sice značné, ale funguje, což je to podstatné. Přesto ale na čtyři hvězdičky je to stále málo. I kvůli záporáku, který mě prostě nenadchl a vlastně docela i nudil. 65% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No kupodivu mě to bavilo. Není to žádný veledílo, ale to co nabízí, nabízí velice slušně řemeslně odvedené. Scénář, s podzápletkou o diamantech pod základy města (která je jak z kreslené grotesky), je sice tuctovej, ale ani to nevadí. Herci jsou sympatičtí, triky i akční scény solidní, záporák slizkej... Nenudil jsem se a o to šlo především. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $22,070,000║ Príbehová kopia Spider-mana, plus niečo z Iron Mana, či Supermana, hudba zas ako z Temného Rytiera, ale dobre Rusi sa snažia a robia čo môžu, hlavne že nenudia čo je asi najväčšou výhodou filmu, obsadenie ujde, trikovo slabší priemer ale tie horšie animácie rýchlo zahládzajú rýchlim strihom čo sa aspoň cení v konečnom výsledku stráviteľnosti filmu. /55%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Чёрная молния – létající spravedlnost! Чёрная молния- podfuk nebo zázrak? Чёрная молния- národním hrdinou!...... Už je to tak. V Rusku prostě Spiderman létá Volhou a za ženu chce (světe div se) Nastěnku! Filmová vykrádačka, která nudí a štve zároveň. Zachraňuje to pouze můj mladší syn, kterýmu se to laciný trikový dobrodružství, který děsně páchne azbukou (celkem) líbí. Ale já jdu blejt! (Ve skutečnosti je to ještě horší!) Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se rozbít geologický podloží Moskvy. 2.) Chci se stát studentem nanotechnologie na TU v Liberci. 3.) Vždycky jsem tvrdil, že Volha je pekelnej stroj! 4.) Doktor mi doporučil často procvičovat reflex, při kterém je obsah žaludku evakuován ústním otvorem ven. PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ruský Peter Parker se nad Moskvou prohání v létající Volze a na paty mu šlape diamantový magnát. Parádní superhrdinský biják šmrncnutý poetikou československých seriálů pro děti a mládež. Chci pokračování, ve kterém nakoukneme do minulosti, titulek na poslední straně hlásá: ”Co se to děje za železnou oponou? V totalitou zalité Moskvě pracuje na přísně utajovaném projektu trio nejlepších sovětských vědců. USA se snaží nakouknout pod pokličku a vysílají do Moskvy jednoho ze svých nejlepších agentů (samozřejmě superpadouch se superschopnostmi). Konspirace, špionáž, láska a jedna černá Volha. Již příští měsíc v dalším čísle Černého blesku!” ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama