Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

jerry12 

všechny recenze uživatele

90%. Jeden z nejzajímavějších (a nutno říct, že celosvětově unikátních) konceptů televizní tvorby, který v sobě kombinuje vysokou úroveň zábavy, často fascinující nápady a ještě více fascinující realizace, ale zároveň i jakousi filantropickou hodnotu, která sice není primárním produktem, ale cesta, která k ní vede, je téměř vždy velmi obdivuhodná a odvážná. Druh reality show, který můžu. Kamil Bartošek navíc jako osobnost, která (i navzdory tomu, že už dávno nejde o one man show v jeho původním smyslu) celou show táhne (i ideově), je i přes jeho pózu bohéma Kazmy extrémně zajímavým archetypem. ()

Nethar

všechny recenze uživatele

Moc jsem toho neviděl, z toho co ano, tak některé původní díly byly hodně zdařilé, většina spíš navýsost trapná. Tento pořád se nyní ale přetransformoval do nové OMS, která zde asi nemá stránky a nechce se mi hvězdičkovat dvě úplně rozdílné věci. Nové díly s faleným Jimem Carreyem a falešnou Kate Perry jsou dokonalé! Jsem zvědav, co bude dál a jsem zvědav, kdy to tomu klukovi někdo pořádně vrátí :-) ()

Reklama

Torpid odpad!

všechny recenze uživatele

Fragmentace poznání a dezorientace v něm narůstá a tenhle pořad je toho smutným důkazem. Velikášská prázdná hříčka má za dva dny 2 miliony shlédnutí / rekordní díl s Prostřeno/. Smutný sociologický fakt o stádu, které je díky technologiím stále lépe ovládáno a přitom si myslí, že je stále víc svobodnější. P.S: mám vizi, kde kazma a spol. se stopořenejma pérama v blondýnách, se zapudrovanejma nosma plus výrazy samolibé, sledují nárust sledovanosti posledního jejich videa a hádají se o tom , zda se situovat do dementa Borata nebo lepit na vyprázdněný obsah dovětky typu "šlo nám o dobrou věc a taky jsme to dokázali" , která z variant navýší sledovanost????? zdá se že , hoši se už rozhodli a Mirkové Dušínové z Bratrsva Kočičího pudru tu jsou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kazma byl svého času neskutečný čurák (nebo se tak spíš sám choval), ale postupem času jsem si ho docela oblíbil. Začal na sobě makat, jeho práce má i určitý smysl (alespoň někdy) a to nepočítám jen jeho provokaci s pořadem Prostřeno. Dokáže ze sebe i z druhých dělat idiota, ale umí i pobavit a kdo chce, bude ho sledovat pravidelně. Kdo nechce, tak na něj sere… ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dávam plnú paľbu. Videl som síce len štyri epizódy (Copperfield, Mareš, Prostřeno, Carrey), no bohate to stačilo k tomu, aby som zdvihol palec na hor, či sňal klobúk dolu. Najmä prvé tri mnou spomínané epizódy sú doslova do detailu naplánované tak, že človek čumí jak blázen. Pobavil si, poučil si, si kráľ “2xK” .. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama