Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

Shizle 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho a vytrvale jsem Kazmou pohrdal, a až teď, díky hypu okolo prvního One Man Show celovečeráku, jsem se nad celým mým postojem k jeho tvorbě zamyslel. Došlo mi, že jsem až na díl s Prostřenem skoro nic z One Man Show neznal, a tak jsem to napravil. Zaprvé musím říct, že Kazma a Markus byli naprosto jedinečná dvojka a jejich vzájemná dynamika byla pro celou show to nejzásadnější. A zadruhé, první generaci One Man show neberu vůbec v potaz, protože ta by byla sama o sobě tak maximálně na dvě hvězdy a na ČSFD by si obě generace zasloužily nějak oddělit. Takže k druhé generaci, kterou jsem viděl až na "Kazma v práci" celou, musím říct, že mě dost překvapila. Díly "Prostřeno" a "Bucket List" jsou takřka bezchybné, "Tripleshot", "Marešovo Ferrari" a "Jim Carrey" super, zbytek takovej průměr. Ale právě předposlední Kazmův počin "Zakopal jsem auto" je ze všech nápadů úplně ten nejslabší. Asi se začala projevovat Markusova absence. Těžko si představit, jak to bez něj bude vypadat dál. Každopádně, celkově je One Man Show dost ojedinělá a občas zajímavá věc, a to i na světové poměry, jen moc nechápu zbytečné bizáry typu ponožek "Jezdit na skůtru je jako šukat tlustou holku...", které celé show jen škodí a zbytečně ji v médiích shazují... Pro jednou nebudu contrariánem a jsem zvědavej na film. EDIT: Film je jen další slabou epizodou, ukazující naprosto zásadní roli Markuse a dopady jeho absence na projekt. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to kdysi na streamu a docela mě to bavilo, ač teda to vždycky bylo kapku ujetý. Třeba díl Kazmův kurz sebeobrany můžu opravdu doporučit, u toho jsem se napoprvé smíchy rozbrečel. Ale přestal jsem na to koukat po těch nesmyslech s Rytmusem. Nevím co tím chtěli Kazma s Rytmusem ukazovat, ale ukázali akorát tak, jak se parádně ztrapnit. Snad to měla bejt ukázka, jak média tisknou neověřené zprávy. Naprostej nesmysl. Média si to nevymyslela, ani to nepřejala nějakou neověřenou zprávu, ale sám Kazma vydal prohlášení, které oni tiskli. To jim prostě není možný vyčítat. To je prostě jen a pouze Kazmova trapná lež... ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vám hned na začátku prozradit, že tenhle trapnej pořad toho pozérskýho floutka, jenž je kde komu asi vzorem a hrdinou, stál povšechně za hovno. Pak jsem se chtěl obout do toho, že půl jeho "nápadů" není originálních a že z toho smrdí oportunismus, nenasytnost a celkově pochybné hodnoty následované přehlídkou lidské debility. Co taky čekat od toho, když s vidinou chechtáků zkombinujete Jackass a Ptákoviny. Možná, kdyby se nevzhlédl ve falešné slávě dnes všudypřítomných (nikoliv jen internetových) neumětelů, mohlo to dopadnout lépe. Jenže nejen že jeho... ?scénky ...mají klamat jeho oběti, ale i polovina těch reality záběrů je nahraná. Polovina účinkujících je jen kulisa, hlavně aby to vypadalo děsně... eh chci říct drsně. A maximálně polovinu mozku musíte mít k pochopení. No a nakonec jsem chtěl navrhnout, že sudou polovinu diváků bych nahnal k pásu třídit odpadky a druhou rovnou postřílel. Jenže po shlédnutí několika pokračování mi došlo, že po téhle konzumní lobotomii nebudou brzo jeho fanoušci ani schopni koordinace rukou, natož aby jim bylo co vystřelit z lebky. Jedna hvězdička za sebepožíračnost, jelikož on konzumuje přesně ten typ lidí, kteří ho žerou. Jak poetické... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Kazmovo ujeté nápady, podané navíc způsobem, který vtáhne do děje. Pozornému divákovi sice neujde, že mnohé z těch vylomenin byly domluvené mnohem jednodušeji předem přímo s "napálenými" a divadélko kolem včetně napětí je jen hrané, ale přesto je to zábavné. Všechno však kazí pseudomoralizování na konci, které z obyčejné legrace dělá cosi křečovitě vážného a s rádoby vyšším poselstvím. ()

Nethar

všechny recenze uživatele

Moc jsem toho neviděl, z toho co ano, tak některé původní díly byly hodně zdařilé, většina spíš navýsost trapná. Tento pořád se nyní ale přetransformoval do nové OMS, která zde asi nemá stránky a nechce se mi hvězdičkovat dvě úplně rozdílné věci. Nové díly s faleným Jimem Carreyem a falešnou Kate Perry jsou dokonalé! Jsem zvědav, co bude dál a jsem zvědav, kdy to tomu klukovi někdo pořádně vrátí :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama