Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No udělat z klasického Cube modelu v podstatě čistou konverzačku se nakonec neukázalo být špatným nápadem. Ono sice pointu odhadnete poměrně brzo a i ty charaktery jsou jako prefabrikáty z továrny, ale ono to kupodivu celou dobu nenudí a jede to docela slušně. Což je v případě, kdy se ve filmu zase až tak moc neděje a celé to stojí jen na postavách a dialozích, docela co říct. Originální to není, ono je to vlastně až příliš prosté a jednoduché, ale i takové věci mohou fungovat. Třeba proto, že u toho můžete dávat hodně prostoru vlastním myšlenkám coby kdyby a spekulacím, což činí čistě průměrný film ještě trošku zajímavějším. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V obsahu tohoto filmu sa píše, citujem: "Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení". Prdlajs. Koniec nebol vôbec šokujúci ani prekvapivý, prekvapivý bol v tom, že som ho od začiatku očakával. A to ma prekvapilo :-) Najhoršie na tom je, že celý film dúfate a očakávate,že uvidíte čo sa kurva deje za tými dverami a že čoskoro spatríte aj "tú onú" hrôzostrašnú postavu kôli ktorej táto hra začala. Áno spatríte ju tak na 2 sekundy (akurát vtedy som sa nahol pre pohár limonády, takže som aj tak prd videl) a to je všetko. Je to škoda pretože príbeh bol celkom zaujímavý (herci aj keď béčkový zahrali solídne a atmosféra bola celkom dobrá) a zaslúžil by si oveľa nápaditejší koniec. 4/10 ()

Reklama

Junglista odpad!

všechny recenze uživatele

Obal dvd tvrdí: "Film vražedná hra je přitažlivou studií psychologického teroru, kterou ocení fanoušci hororu. Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení." A teď mi jako někdo vysvětlete, KDE se cokoliv z tohohle v týhle parodii na parodii na horor nachází? Takhle nudnou sračku sem neviděl ani nepamatuju, na konec sem to přeskočil jenom proto, abych se dočkal tak šokujícího rozuzlení, že i konec Včelky Máji má větší koule. Kde má tohle dvd autodestrukční tlačítko? A můj mozek by ho potřeboval taky, abych na tohle fofrem zapomněl. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy, kdy je parta náhodných lidí umístěna do neutěšených prostor, aby pomalu jedna postava po druhé umírala, mám velice rád. Zde ale hodnocení dramaticky snižují tupé herecké výkony a triviální zápletka. Atmosféra není hustá a to proto, že režisér ani na konci pořádně nedemonstruje vrahovu motivaci. Což film hodně shazuje. ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Námět je docela zajímavý a prostředí ještě také ujde. Tím bohužel všechny klady tohoto díla končí. Postavy jsou všechny více méně nesympatické a jejich jednání je hloupé. I přes svoji krátkou stopáž, díky monotónnímu ději (nějaké ty keci, hudba, dveře a zase znovu), film začne poměrně brzo nudit a znovu už nezaujme. Avizované šokující rozuzlení je navíc průhledné jak mastný papír už zpočátku. 30% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)
  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama