Reklama

Reklama

Není kam utéct

  • Velká Británie A Lonely Place to Die
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se parta mladých horolezců rozhodla zdolat jeden z mohutných skalních masivů, všichni se těšili na náročný výstup, při kterém jejich těla zaplaví pořádná dávka adrenalinu. Nemohli tušit, že je uprostřed hor Skotské vysočiny čeká nerovný souboj. Při přechodu horského hřebene objevili podzemní skrýš a v ní uvězněné malé děvčátko. Osvobozením srbské dívenky z rukou únosců pro všechny začíná děsivé dobrodružství, na které ti, co přežijí strastiplnou cestu zpátky do civilizace, nikdy nezapomenou.
V hlavní roli strhujícího příběhu odehrávajícího se uprostřed překrásné horské scenerie se nám představí Melissa George. Do jedné z dalších rolí obsadil anglický režisér Julian Gilbey populárního českého herce Karla Rodena. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (250)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, svižný, intenzivní thriller kterej mě ani chvilku nenudil. Nic extra jsem od filmu nečekal ale dostal jsem maximum. Nejdříve herci. Ze všeho musím nejvíce pochválit herce Seana Harrise kterýho jsem už v několika filmech viděl ale nikdy jsem si ho extra nevšímal, no a tady mě dokonale ukázal že je kvalitní herec.George je poměrně sympatická a její proměna na konci byla zajímavá nicméně možná trošku zbytečně zrychlená. A Roden navrch je prostě paráda. Příběhově to moc obsáhlé není a moc se mi nechtělo věřit že kvůli dítěti takhle riskujou, prostředí je hodně příjemné a celej kraj kde se natáčelo působí skvěle. Hudba od člověka kterýho neznám zněla celkem v pohodě. Celej film mě strašně bavil a rád ho někdy v budoucnu znova zkusím, chtěl jsem dát nejvyšší hodnocení ale to prostě nemůžu ale i tak paráda. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V takových těch logických záležitostech a technikáliích (odkud, kam, jak) je to sice klasicky akčně lobotomické, ale jinak je to překvapivě napínavý thriller, který se neustále snaží diváka znejisťovat a překvapovat. Díky tomu film funguje, drží tempo, neupadá do monotónnosti a nakonec celý ten zvláštní slepenec vybalancuje poměrně důstojně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film, kde nadchne prevažne iba príroda, inak spadá do kategórie šedivých a zbytočných filmov. Začiatok ešte ušiel (až na tie slaboduché dialógy), chvíľu aj tá naháňačka v lese, ale potom to už ide z kopca. Nulová atmosféra, slabučký dej. Film je tak nudný a prázdny, že vlastne ani neviem čo o ňom ďalej napísať. Podobných filmov je tu riadna kopa a preto jednoducho hneď vyprchá z hlavy. Ale nie je to ani na dve hviezdy, pretože niektoré momenty sa vážne podarili a niečo zachránila aj M. George v sexy elasťákoch :). 50/100 ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Skotská vysočina disponuje nejedním mohutným skalním masivem a už od nepaměti láká amatérské i profesionální horolezce. My sledujeme partičku amatérů, kteří už se těší, jak jeden pěkný pahorek zdolají. Nemohou však tušit, že na cestě v lese objeví skrýš, ve které brečí tajemné uvězněné děvčátko. Bohužel pro ně náhodné objevení holky neunikne pozornosti nebezpečných únosců a brzy propukne peklo. Kde je hlavní problém filmu? Scénář vážně nemá čím překvapit a ke konci tempo a logika už trochu drhnou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Alternatívnymi názvami filmu sú A Lonely Place to Die - Todesfalle Highlands, The Grave at Angel's Peak či The Long Weekend. (MikaelSVK)
  • Režisér Julian Gilbey a jeho bratr Will, který se podílel na scénáři, se oba stali vášnivými a zkušenými horolezci, aby mohli natočit tento film. (Kritiq)
  • Při hledání vhodných lokací pro film bratři Gilbeyové použili při lezení kameru připevněnou na hlavě. Tato videa je možné vidět na konci filmu. (Kritiq)

Reklama

Reklama