Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 2

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (861)

sweet.papaya 

všechny recenze uživatele

Bezva akční oddechovka plná vtipných hlášek pronášených hustokrutěmegasexy Guyem. To je aspoň hrdina, jak má být - kouří a je politicky nekorektní, hotovej Bruce Willis za mlada (chybělo už je to bílý tričko :-)). ()

Karel.Racek 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná akční podívaná. Sice to trochu zachraňují efekty ale samy o sobě to nedokážou utáhnout. Film má strašně rychlé tempo a než se nadějete je konec a jediný co si pamatujete je jak Snow žmoulá v hubě cigáro. ()

KubaST 

všechny recenze uživatele

Film v podstatě o ničem, ale Guyovy drsné hlášky společně s atraktivní Maggií to zachraňují...Ale příště si raději pustím Pátý element, to je přeci jen jiná liga.... ()

xray0045 

všechny recenze uživatele

Slusna sci-fi se slusnymi triky a s pribehem ktery uz k videni byl. Cely film je prospikovan hlaskami Guye Pearce, ktery to diky tomu pozvedl na mnohem vetsi zabavu. Film stoji za to videt uz jen kvuli Gilgunovi, hraje spickoveho magora . ()

De_Marko 

všechny recenze uživatele

Filmu dávam 3* ale Guy Snow Pearce to teda valcuje, takže 1* navyše. Super hlášky, sympatickí väzni a dokonca aj prekvapenie na záver :) ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 65%, - /docela tvrdý film a s dějem o ničem, ale to je vlastně už jedno a pokud se jedná o film od Luca, tak se děj nemůže očekávat, navíc v tomto filmu o děj vůbec nejde, jde o akci a souboje/, + /Guy a jeho hlášky, film jede a nenudí/ještěže tak/, akce + souboje/, hodnocení - a další akční Bessonovka, tentokrát žánr sci - fi, s Guyem a plná hlášek a akce, prostě průměrná bečková zábavička ()

r6AndrEw 

všechny recenze uživatele

Nemam rád akční filmy plné klišé. Nemám rád happy endy akčních filmů. Třetí hvězdička jen a pouze za Josepha Gilguna.. ()

sobol1 

všechny recenze uživatele

Opravdu velká nuda herci strašní, trochu napětí dělá jen ten pošahanec co je vysvobodil. každý krok hrdiny a blondýny jsem věděl už 5min dopředu a té logiky nula,takové vězení ovládne jakýsi jeden vychrtlý pošahanec. vysvobozeno 500 věznú a hrálo a rozhodovalo jich tam 8 ??? béčková blbost ()

misikskorp 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem čekala nudu, ale byla jsem příjemně překvapená. Je to sice trošku přiškrcené, ale dá se na to dívat. ()

Clareeta 

všechny recenze uživatele

Další příklad toho, jak poslední čtvrthodinka dokáže zabít solidně rozjetý příběh plný akce, vybuchování, násilí a humoru hlavního hrdiny a skotské angličtiny. ()

Marwin3D 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fakt paráda! Kdyby to nepos....kvrnili tou úvodní dementní digitální super honičkou.. napálil bych tomu čistou za 5!!! :o) Prostě smrtonosná past ve vesmíru.. Guy je prostě masér.. a skoro celej film.. je jedna super hláška za druhou.. :o) Joseph je opravdu pjekně skurvenej vyšinutej padouch.. takhle to má kurva vypadat!!! :o) 4,6* ;o) ()

Onanista 

všechny recenze uživatele

Guy a jeho hlasky snad na vsechno a na vsechny opravdu stoji za to. Rudy z misfits si evidentne tyhle magoristicky role uziva a podle myho mu to jde. Fajnova podivana se sympatakem v hlavni roli, na jehoz tricaky byl fajn pohled a misis prezidentova je taky dobra stava. Co mi docela uvazlo v oku byla scena kdy typek ujizdi na jednokolce-motorce. Ty triky byly opravdu tragicky. ()

STRATEGYsro 

všechny recenze uživatele

Pre priaznivcov sci-fi pekný snímok, avšak viac je prospešný pre priaznivcov akčných filmov. Nemám čo dodať 3/5 pretože vo filme bolo málo deja a veľa "utekajme už ide"... ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Parádní akčňák. Má svou francouzskou a americkou stránku. Ta francouzská tomu dává lehkost, vtip a šanci dělat si srandu z nejvyšších představitelů Jůesej a zároveň brání průniku toho jejich debilního patriotismu - prezident tak není polobůh, ale obyčejný zoufalý člověk, odkázaný na odpadlíka. Nejvyšší velení se kupodivu dokáže i zmýlit a klamat a nekalé praktiky nejsou jen otázkou teoretických debat anarchistických kroužků. Ta americká to trochu potápí svojí hloupostí a jednoduchostí. Naštěstí je na první pohled patrné, která část převládá - a tak kromě několika střihů, které záhadně dostanou hrdiny ze svízelné situace nebo trochu divných zvratů je vše, jak má být. Padouši jsou úžasní, hrdina - drsňák nechodí v předklonu, dialogy pobaví a příběh neurazí. ()

pekos 

všechny recenze uživatele

Skvelý akčný sci-fi film s jasnou zápletkou. Napriek určitej predvídateľnosti konca príbehu je tento film a jeho 91 minút skvelou zábavou, opakovane pozerateľnou, najlepšie z BluRay disku. ()

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama