Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Jordan 

všechny recenze uživatele

zo začiatku sa to javí ako klasické "found footage" hororové dobrodružstvo, akurát s mini-posunmi, že to týpek točí na foťák a zo začiatku máte pekne postavený vzťah "snímajúci" verzus snímaní a čakáte pointu v zmysle (českého amatérskeho andyho videa, aby sa to v druhej polovice zlomilo na jeden veľký divoký desivý lsd-čkový trip ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si u žánru Foot Fetish, …tedy pardon Found Footage, na "shaky" kameru je jako plísnit ráno slunce, že vychází a tak nakonec člověka ovlivňují následující faktory: kameraman se třese přirozeně, zimou, strachem a nebo je zrovna nad epicentrem zemětřesení 8,6 Richterova magnituda, postavy jsou/nejsou sympatické a v souvislosti s tím ukážou/neukážou prsa, obsahem nahrávky jsou/nejsou stolici uvolňující lekací scény a hlavně jako divák jsem/nejsem napnut jako guma od trenek Gérarda Depardieua. Tady jsem jen zíval u přitroublého tlachání kvarteta na čundru a pak půl hodiny civěl na hystericky ječící korpulentní pozadí snažící se nocí uniknout před krvelačnými opopsi, zombie a možná i tím blbcem, co za této prekérní situace běhá se zapnutou kamerou. Místo napětí tak přišlo jen vypětí a to abych udržel víčková vrata na stropě své oční garáže.. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tentokrát poplavu proti proudu, mě ten film totiž strašně nasral. Přišlo mi, jakoby se tvůrci snažili do něj nacpat všechny úspěšný pseudodokumentární horory poslední doby, aby si zajistili spokojenost většiny diváků. Takže to, co se zpočátku jeví jako x-tá variace na Blair Witch Project, se postupně promění na multi-subžánrovou kaši, která zanechá spoustu otázek, ale žádnou odpověď. V jednoduchosti je síla, což není bohužel tenhle případ. Na druhou stranu bych kecal, kdybych tvrdil, že jsem se chvíli nebál, ale ta zmíněná překombinovanost a rušivá kamera to prostě zabíjí. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Značný amaterizmus je cítiť, ale aj tak musím uznať, že sa jedná o solídnu filmársku prácu. Dokonca si dovolím povedať, že sa jedná o film, ktorý využil 'found footage' základ a posunul ho do takých hraníc, do akých sa to nepodarilo ešte žiadnemu inému filmu (aby však človek pochopil, musí ho vidieť celý). Samozrejme sa nejedná o žiadnu bombu, občas je cítiť priemernosť a nelogickosť, dokonca aj to, čo je na filme prelomové má hneď niekoľko nedostatkov, ale už len tá snaha sa neskutočne cení. Ryan McCoy mal jasnú víziu a od začiatku vedel, čo chce natočiť. Či sa mu to podarilo alebo nie záleží na vás, podľa mňa s menšími výhradami áno, ale musí sa mu nechať, že práve túto jeho "ambicióznu" stránku postráda veľa tvorcov a aj z toho dôvodu sa Evidence vybočuje od ostatných žánrových filmov. Možno nie spriama najlepší, no zato pravdepodobne najoriginálnejší found footage horor, ktorý som videl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec je mé oko zralé tohle vidět a díky bohu v rámci žánru, v rámci 79 min nejspíš jo. Sice jsem zneuznaný retard, mamka mi bohužel kameru nekoupila, nikdy jsme na to nemněli, takže bohužel (nebo díky bohu) sem amatérské porno nemoch točit. Noóo duchy já rád... buúu. Dany Halflajf konec mne trochu dojebal, až takovou palbu sem tedy nečekal, nó min. 6/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)

Reklama

Reklama