Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

petero 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to nevyzeralo na žiadne terno, aj som to poctivo vzdal a až po prečítaní pár komentárov som sa to rozhodol dopozerať a to už sa diali nečakané veci vzhľadom k prvej polke filmu, takže na koniec celkom spokojnosť, no viac ma dostal Grave Encounters (vystrašil). Tu je to dosť chaotické a tak človek sa s napätím snaží zachytiť chaotické dianie na obrazovke ako by s napätím očakával či na neho niečo vyskočí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to byť na klasiku FF s otrepaným námetom typu partička kamarátov si vyrazí do prírody pod stany. Cieľ je jasný - ožrať sa a užiť si mravce v zadku. Niektoré scénky dokonca dokázali navodiť príjemnú, mrazivú atmosféru neznámej hrozby, umocnenej tmou a lesom. Mal som preto dobrý pocit. Potom však prišiel koniec a s ním spojená jedna čudesnosť za druhou, proste jeden veľký zmätok, kedy človek nevie kde je sever. Jediné, čo som pochopil bolo, že sa v labákoch niečo vymklo kontrole (asi nejaká nákaza), ale bolo to tak chaotické (aj po technickej stránke), že efekt bol nulový, ba povedal by som, že skôr odpudivý. Celkový dojem tak razom klesol na bod mrazu. 45/100 ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To čo tu predviedol s kamerou ten nešťastný Robinson , to hádam nemá ani obdoby. Pospájané zaoceánske štáty sa pokúšajú desiť fanúšikov žánru rádoby autenntičnosťou , prípadne znásilnia zahraničný námet ( najradšej francúzsky a japonský ) vymodelujú cool remake a sú za vodou. U Mňa teda nie. Rozmrvená kamera zameraná od trávy , šálky v kuchyni , strop až po upískanú šišinu , o ktorú má zájem nejaký " littlefoot " ktorého bratrancom je troll. Ak by som si to pozrela v noci v nahnilej chate na samote v lese , aj tak by som svojím hlasitým smiechom vyplašila všetko živé v okolí. Ten F*king Found F*ucktage je už už unavený žáner , no kým to amíkom nabehne do chápania , bude už neskoro. Je škoda, že baterka v kamere sa začala vybíjať tak neskoro. Bodík dávam za neuveriteľný strach a ten druhý za pokus o pár nových vsuviek do tohto guláša. P.S. Vieš si predstaviť , ako by dopadol ten snímok , keby bol natočený " normálnou" formou " Ja totiž áno. Ďalší dôvod na pousmiatie. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela fajnové, avšak od momentu, kdy tam začnou pobíhat ty zmutovaný opice, jsem byl střídavě zklamaný a nasraný. :-D Sice konec se snaží přijít s něčím zajímavějším než jen mutantní zrůdou, ale nelíbilo se mi to. Na třesoucí se kameru jsem ochoten ještě přistoupit, ale na černou obrazovku nebo ještě hůř neustále zrnící obrazovku, se opravdu rád nedívám. Děj jsem nepochopil, nebál jsem se v podstatě vůbec, protože kdo by se taky bál, když není nic vidět, a když už něco vidět je, tak je to jen k smíchu? Pro mě teda zklamání, viděl jsem už mnohem lepší Found Footage, jak to zde odborně nazýváte. 40% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ FILM NATOČENÝ RUČNÍ KAMEROU, který jsem kdy viděl (Rec nepočítám, pochopitelně). Nebudu si tady stěžovat na třaslavou kameru a nepřehlednost v určitých pasážích filmu, protože přesně tohle se přece od filmu natočeného ruční kamerou, který má prezentovat reálnou hrůznou skutečnost, musí očekávat. Pokud jste to neočekávali, jednu hvězdičku si dejte sami sobě za vlastní neschopnost odhadnout film, ne tvůrcům, kteří s mizerným rozpočtem pár tisíc dolarů, dokázali rozehrát doslova peklo na scéně. Jak už je zde několikrát psáno, první polovina filmu se nám snaží naznačit, že Evidence je dalším tuctovým levným shitem, který pojednává o vraždění nebohých teenagerů v lese duchem, monstrem anebo jiným ocasem, kterého si volí jako hlavního vraha do svých filmů jiní impotentní tvůrci "real" hororů natočených ruční domácí kamerou. Druhá půlka ale dokonale pochcává tu první, splachuje dosavadní děj do záchodu a představuje zcela novou situaci a zápletku, která je doslova famózní a ukazuje, že scénáristovi od začátku vůbec nešlo o těch pár hlavních postav, ale o tu brutální závěrečnou jízdu, kde napjatě očekáváte tradiční hororové klišé (uklidnění situace, tříminutové rozbory situace, plán) a nikdo vám ho nedopřeje. I když o příběhu vím po jeho skončení úplné hovno a o osudu 3/4 hlavních postav taky, vůbec mi to nevadí, byl to zkrátka těžce originální a prvoplánový záměr tvůrců a já jim tleskám. Evidence je zkrátka protiproudový horor, který se vymyká všem zaběhlým pravidlům tohoto žánru, takže pokud chcete originální film, pusťte si tohle. Chcete to své? Stáhněte si další normovanou sračku ze série Saw a vyprávějte kámošům, co na horory čumí jen na Nově, že máte na kontě další "drsný" horor, kde se za celou stopáž nezatřásla kamera. Zdejší celkové hodnocení beru za špatný vtip... 100%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)

Reklama

Reklama