Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Perverz

Nic jako "vypadá jako gay" a dokonce hodnotící "vypadá příliš jako gay" neexistuje, stejně jako "to je pravej chlapák" a/nebo "skutečnej hetero, opravdickej mačo". Jde pouze o sociální konstrukci, nic jiného. Označit Tatuma v Jupiter vychází jako někoho, kdo vypadá "moc gay", je buď mentální mrzáctví ("moc gay, a tudíž špatné" - jako kdyby na tom něco špatného bylo), nebo trolling (jelikož Tatum neodpovídá stereotypním představám a reprezentacím, jelikož má vypracované tělo, krátké vlasy a vousy). Moc jiných variant nevidím.

na příspěvěk reagoval Perverz

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Perverz

George Michael mívá podobný sestřih a vousy jako Statham na tvým obrázku, tak co jsi viděl, když ses na ten obrázek kouknul? :)

na příspěvěk reagoval Perverz

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

kowalski

Co přesně je na muži s vypracovanou maskulaturou a bradkou gay? A jaké znaky musí herec splňovat, aby se o něm dalo napsat, že vypadá "gay"? A co je to "moc gay", kde je ta hranice a kdo ji stanovuje? A jde z tvé strany jenom o trolling, nebo jsi mentální mrzák? Otázky, samé otázky.

na příspěvěk reagoval Perverz

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

kowalski

protože se nemusí podlejzat pořád dokola jen pánskému publiku:-D Ženskejch válčících v kovovejch podprsenkách máte dost a na ty si pochopitelně skoro nikdo nestěžuje, ještě je chválíte, ale nedejte bohové, aby tam byl chlap, co nevypadá jak smradlavý mačistický prase. Dámy taky občas nepohrdnou protějškem v upnutém tričku:-D A to ani v reálu nejsem na metrosexuály a stejně se ráda podívám. Furt tu dokola řešíte jenom Tatuma. Jestli máte zásadní problém s hlavní postavou, nikdo vás nenutí se dívat.

Martinius

Martinius (hodnocení, recenze)

na margo rectuma: neviem pochopit, ako moze niekto v takej miere vo filmoch obsadzovat slizkeho retardovaneho imbecila. jeho filmografia su sice vacsinou A-ckovo sa tvariace sracky, ale predsa... 

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Tsunami_X

čo prestrihávať - niekto to videl a bolo tam príliš veľa Tatuma, tak prestrihať tak, aby umrel hneď na začiatku, ako v jeho posledných filmoch... :-D

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Pokud to tak je, tak je to škoda, protože ta absolutní nespoutanost je na Wachowských jedna z nej věcí.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jako herec mi nevadí... ale jako marťan to asi kapánek přehnaly v maskérně. Upřímně, vypadá jak nějaký zženštilí špatně naložený elf... B)

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Komerční průšvih u Wachowských? Na to už si hádám od Speed Racera (včetně) zvykli hádám všichni jejich fanoušci, ... tak nezbývá než doufat, že si udrží alespoň laťku co se kvality týče.

martess

martess (hodnocení, recenze)

GigaPudding , mm13

mm13: :D

GigaPudding: Ponáhľam sa nie, je to jediná diskusia a kedže v našom jazyku sa "i" číta ako "y" treba pri tom trochu zapájať a mozog, pišem rýchlo aby sa mi tu nenzbieralo 200 ludi a nezaujima ma gramatika dokial to vie prečitať nech je tam aj "j". Ak by som sa chcel prezentovat gramatikou a nie myšlenkami šiel by som na diskusie slovenskej gramatiky alebo na zraz milovnikov diktátu :) mne dosť napriklad vadí že kopa ľudi tu si dava väčší pozor na gramatik uako na to čo z tej gramatiky postavili 

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama