Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (411)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Ajova Piraňa je úžasná. Toto je paškvil. Dosť otrasný paškvil. Podľa traileru som čakal krvavé orgie. Ale gore bolo slabučké, príbeh neexistujúci, herci toporní. Celkovo je to veľké sklamanie. Takže trailer radšej nesledujte (aj keď väčšina z vás ho už zrejme videla:D). Pár scén, ktoré sú všetky over-the-top trošku dvíhajú hodnotenie, rovnako ako šibnutý Mitch Bjukenen, ale ani to nedokáže film vytiahnuť nad 2*. Na také B-čkové pecky ako napríklad Hatchet sa to nechytá. EDIT: Až teraz som si uvedomil, že to vlastne režíroval Gulager (trilógia Feast). Tak potom mi je už všetko jasné. ()

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nedostali stejnej rozpočet, jako v Piraňa 3D, ale jinak super odreagovačka s hodně vtipnýma momentama, která si na nic nehraje. ()

sanninka odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejvetsi kravina, jakou jsem kdy videla...a ani nezvladla dokoukat. Neni mi jasny, proc nekdo vubec ztraci cas natocenim neceho takovyho... ()

Game90 

všechny recenze uživatele

Takže máme tu pokračovanie Pirane 3D....viacej srandy, menej strachu. Až na pár ľakavých situácií sa o horore nedá moc hovoriť. Ale určite som sa pobavil (scény s Davidom Hasselhoffom), čo sa týka deja rovnaká sračka ako jednotka. Vidím, že spomalená kamera sa už pchá všade, takže si môžete nadovšetko vychutnať lietajúce pirane, obnažené zadky, odrezané hlavy a to pekne sekundu po sekunde.... ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

jednička je naprosto geniální, je vtipná tam kde má být, je nechutná tam kde má být a je i sexy a originální tam kde má být, ale tohle... díky bohu za mitche a za ten závěrečný masakr, kde umírají i děti, konečně! P.S. samozřejmě, nesmím nezmínit asi tu nejdebilnější a zároveň i tu nejgeniálnější hlášku v dějinách filmu ''josh si uřízl penis, protože něco vylezlo z mé vagíny'' a za tohle opravdu někomu platí? :D ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

A aby jste to věděli tak mě se to líbilo. To bylo prostě tak neuvěřitelně blbý že jsem to po první třetině začal brát jako komedii a vyplatilo se, protože tak to evidentně bylo i plánováno a já se skvěle bavil jak krásně sežranejma lidma tak i idiotským humorem. :) David Haselhoff který hraje sám sebe je ukrutňák o kterém už dlouho víme že se nebere vážně z několika jiných filmů ale tady dokonal a naštěstí neskonal. Rybky byly, kozy byly, střílení z brokovnicové umělé nohy bylo...já si víc ani na večer přát nemohl. A to jsem si chtěl pustit horor. Za komediální horor který tu má málo procent dávám záměrně o hvězdu víc ačkoliv film byl max na 3. Přepínač na mozku před filmem do polohy "Off" a pak už jen...doporučuju! :) ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Série Feast byla fajn , ale tohle se Gulagerovi nepovedlo. Až na pár vtipných scének s Hasselhoffem a vynechaných záběru v závěrečných titulkách je to nuda. ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Tohle je absolutní paskvil... jediné na co se tam dalo dívat, byly nahé holky, za ně dávám jediné + ,jinak co mi vadilo je to, že to byla parodie, chování herců příšerné (nejvíce D.Haselhoffa)... za tyhle filmy by se mělo zavírat... režisér si dělá z diváků prdel, a má nás asi za totální blbce s IQ tykve... ještě jeden takovej paskvil, tak osobně za ním zajedu, a nakopu mu prdel... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Vemena a prdele - jedna hvězdička, David Hasselhoff hraje sám sebe a dělá ze sebe vola - druhá hvězdička a to je asi tak vše. Film o ničem a bez špetky scénáristickýho nápadu a ještě ty nelogičnosti, za to bych někoho už zavřel, když se tím chce prezentovat v kině. 27% ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl celkově lepší, ale tenhle mě ani moc nezklamal... Neměl jak, jelikož jsem nic moc neočekával. Typická oddychovka... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, tupé, nemožné, ... moh bych pokračovat. Kdo viděl Gulagerovi předešlé počiny, tuší, do čeho jde. Já čekal total hovadinu - dostal sem ji. Naštěstí tak blbou, že až vtipnou. Hodněkrát sem si řek: tak, a teď se stane tohle, nebo: tak, a teď tam nejpíš spadne, vleze, ... - vždy se to vyplnilo! Sázet na Gulagera tak sem milionář! A ten Hajzloff, jo to byl úlet. Jo, dělal si ze sebe srandu a nemalou, ale stejně to bylo trapný. Aspoň ty kozy, i když umělý, tam byly. Vsuvka s Rhamesem byla pro mě nejlíp zahraná, kupodivu. Jinak tohle neni pro nic jinýho než pro prdel během natáčení filmu. Divák si už tý srandy tolik neužije. Paradox, že?! ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Obe dve hvezdicky sou za Davida Hasselhoffa, kterej evidentne udela pro srandu vsechno...Jinak je to strasna slatanina, ktera jednicce nesaha ani po kotniky ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Promiňte mi ten výraz, ale tohle je bez nadsázky jedna z nejvetších sr*č*k pod sluncem. Holt, když dva dělají totéž... Gulagerova Piranha chce vytěžit z Ajova odkazu, ale je puberťacky orientovaná se všemi těmi ukousnutými penisy, trapnými sexuálními narážkami a vyhryznutými rectumy. Účinkem se míjí i díky tragické režii nikdy nekončící titfest a největším lákadlem filmu tak zůstavá Dejvid Hajzlhof (pár na sebe mířených fórků ustojí), kterého ale stejně mají bobky nějak efektně o hlavu připravit. Ale to břicho zatahuje chlapec nedostižně. Nulu nedávám asi jenom proto, že jsem chlap a těch obnažených dámských hrudníků tam na mě bylo prostě moc :-). 20% ()

towstit odpad!

všechny recenze uživatele

Adept na najhorsi film roku. Ved ten film je cely zly. Keby mam vypisovat veci ktore su nelogicke, tupe, nevtipne, trapne tak som tu do rana. Fakt vam radim sa tomu na mile vyhnut. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička, ale pořád koukatelná poloparodie s masožravejma rybičkama v hlavních rolích. Ze začátku se tvůrci nejspíš snažili vytvořit obyčejnej béčkovej horor s debilnim příběhem a špatnejma trikama. S přibývající stopáží však pochopili, že tudy cesta nevede, takže se z Piraňí stávala celkem povedená parodie na dnešní nízkorozpočtový horory (nejen) pro teenagery. Z účinkování Davida Hasselhoffa se podařilo vytěžit totální maximum a jeho výstupy patřej k tomu nejlepšímu, co snímek nabízí. Takže za Hasselhoffa, Lloyda, (skákající) kozičky, buchtu oplodněnou piraňou, piraňu zahryzlou do prdele i bimbase, týpka šukajícího "díru na vodu" a přídavky v závěrečnejch titulcích putuje poctivě vydřená třetí hvězda. Nashle u třetího dílu s chodícíma piraňema. ()

Reklama

Reklama