Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tam, kde zklamal Simon West a Arnie se Slyem si nebyli ve svých prvotních comebackových záležitostech až tak úplně jistí v kramflecích, Walter Hill přichází se skutečně nefalšovanou osmdesátkovou podívanou. Stoprocentně přesný Sly, co se s ničím a nikým nepáře a moc toho nenamluví, děj, co odsýpá a akce, z které je cítit fyzično a nekompromisnost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $9,489,829Tržby Celosvetovo $21,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,021,231 //počet predaných kusov 85,634Tržby za predaj DVD v USA $3,546,934 //počet predaných kusov 123,183║ klasické tuctové béčko ako vyšité z 80.rokov, Stallone sa aj snaží ale nič nenarobí keď všetci naokolo hrajú tak mdlo, bez iskry, akcia miestami újde, ale dej nemá čím zaujať, a troška drahý film na to čo sa tam premelie /40%/ ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to i o něco víc než Arnoldův návrat v Last Stand. Stallone je tu super nabušenej, vypadá mladší než v poslednim rockym nebo rambovi a s nikym se nesere. Ten jeho parťák mi nevadil, ale původně plánovanej Thomas Jane byl lepší volbou a záporák Jason Momoa překvapil...myslel sem si že to bude nějakej prkennej obr a je to celkem sympaťák. Jestli se vám líbilo třeba Sejměte Cartera se Slyem, tohle se vám bude líbit ještě víc. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tadiaľto cesta nevedie. Po každej stránke vo svojich najlepších okamihoch nanajvýš priemerné, extrémne zhovadelé a toporné až hrôza. K tomu tempo, pri ktorom by jeden stihol napísať scenár pre dve pokračovania (tá súčasná tendecia trilógií mi pomaly vyžiera do mozgu slušnú dieru), údesný príbeh a dialógy na úrovni batoľaťa alebo 13-ročnej smažky, mierne retardovaný Slater a Jason Momoa s výzorom psychopatického úchyla, ktorý v detstve spadol z Marsu rovno na hlavu. Walter Hill by si zaslúžil tú distribučnú "jednu medzi oči" a ešte by mal pekne poďakovať. 30% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stará škola pořád válí. Byť to Sly s tím prsením trošku přehání a občas vypadá jako chodící almara, která zapomíná vydechnout. Ale jinak dobrý. Sype suché hlášky, dává na budku grázlům a vždy je o krok kupředu. A taky se pokaždé rozhodně správně a přestože je schopen zcela sám zaplnit během jednoho večera všechny márnice v New Orleans, pod drsnou slupkou je vlastně dobrák, takže není důvod mu nefandit. Stylová, slušně odsýpající zábava, která si na nic nehraje a na trase rovné jako hitlerova dálnice si nepotřebuje vypomáhat žádnými novodobými žánrovými berličkami. Navíc to všechno hravě utáhne i s béčkovým rozpočtem. Jen toho šikmookýho skauta si možná mohli tvůrci odpustit. K ničemu nám nebyl, jen zacláněl ve výhledu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film vydělal v USA o premiérovém víkendu "pouhých" 4,5 milionu amerických dolarů, čímž se stal do té doby druhým nejméně úspěšným filmem ve Stalloneho kariéře. (Sekmen)
  • Bulleit Bourbon, který Sylvester Stallone popíjí, skutečně existuje. Vyrábí se už 150 let a samozřejmě pochází z Kentucky. Používá se při soutěži Diageo Reserve World Class, a dokonce je k sehnání i v ČR. (Locksley)
  • V závěrečné scéně v baru Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) dopíjí skleničku whiskey. V následujícím záběru kdy ji pokládá na bar, však není prázdná. (masekjc)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama