Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Terva 

všechny recenze uživatele

..........Kdysi, v době před začátkem času, vdechl Bůh život Vesmíru.....ze světla se zrodili Andělé, ze země Lidé a z ohně se zrodili Djinnové.......... Film začíná slušným masakrem v Indii roku 1127. Pak se nám děj přesune do.....ano ameriky v současnosti. CITÁT - Zbavím vás utrpení, ale musíte mě o to požádat.......... I když tu působí spousta lidí z odkazy na jiné horory - třeba Robert Englund ( Freddy Krueger ) nebo Ves Craven je tento snímek spíše průměrnou podívanou. Ale hlavní záporák, Wishmaster, je charismatický ( bez toho hlasu ) a to je dostatečné lákadlo. Ten kdo probudí Djinna, tomu budou splněna tři přání a to doslova. Ale pozor má to i háček, při třetím přání se probudí legie Djinnů a ovládnou svět. Víte, jaký mám já přání ? No, nic, někdy příště. Plnění přání našeho Djinna jsou dvojsmyslná, krutá a mnohdy ironická. Díky tomu máte chuť se i někdy zasmát. Třeba scéna, kde se matka Nicka Merritta nechá pojistit na milion dolarů. Pak na sebe Djinn vezme lidskou podobu a stoupne úmrtnost. CITÁT - Děkuji vám za spolupráci.......... Alexandra ( Tammy Lauren ) , která Djinna vyvolala se s ním konečně setkává a musí si přát tři přání. Všichni víme, co to znamená, ale nevíme jak si s tím poradí. CITÁT - Jak si přeješ.......... A jak to tak je, masakrem to začalo, masakrem to končí. CITÁT - Přejete si snad něco jiného ?.......... Djinna si zahrál Andrew Divoff. Hudbu dělal Harry Manfredini a ve filmu, mimo jiné, zazní song Listen to the heart od skupiny Mötorhead. http://www.youtube.com/watch?v=VNCURHywNbM ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak po letech musím jednu hvězdu přidat za poctivé masky, mechanické efekty a báječné gore. Jeden večírek u dvora ve starověku, druhý u pana Beaumonta (R.Englud) v současnosti. A copak mají společného? Šťavnatý masakr! Létající hlavy, stahování z kůže i masa (ten kostlivec byl fajn), mutace do krokodýlů a zrůd....považte jen, že klavír nemusí být jen na hraní, ale třeba i na trhání hlav. Nechybí ani vtipné momenty - ,,Přeji si, abyste prošel skrze mě." Oživlé sochy, vyzvracená kreatura připomínající Věc a odřezávání obličejů. Pro džina není těžké přinutit kohokoliv k vyřčení jakéhokoliv přání, když dotyčný neví, že ho to bude stát život. ,,Ano, chci přestat stárnout!" A navrch devadesátková hudba - Cellophane, Eating Crow či Southpaw - není sice úplně můj šálek, ale Mötorhead jsem si při závěrečných titulkách vychutnal! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec musím uznat, že „Vládce prokletých přání“ není vyloženě špatný, ale od toho tématu, které se zde objevilo, bych čekal víc. Především to, že bude scénář trochu víc promyšlený a nebude to zbytečně tlačeno spíše do komedie než do hororu. Alespoň tak mi některé scény přišly. Zpracování vás díky době, kdy byl film natáčen, může zaujmout, ale také odradit. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem nabýval pocitu, že se jedná o nudně zpracovanou látku vraždícího Džina. Nicméně od půlky to příjemně utíká a jednoduchý děj se můžou pyšnit pestrým vražděním všech, kteří Džinovi zkříží cestu. Tvůrci se docela vyblbli a nedají se upřít nápady. Masky jsou povedené, včetně většiny krvavých scén, kde nebyly třeba "zvláštní efekty". Osobně mi to ani nepřišlo tak hororové, jako spíše zábavná oddechovka.......6/10 ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No těbůh, to jsem se zase jednou nechal ovlivnit ratingem přes 64 %, bože můj, taková debilita....film, který se natočil v roce 1997 vypadá spíše jak z roku 79 - ať už jde o mizerná efekty, silně céčkový nádech a idiocie všech přítomných herců, kterým vévodí skřet Divoff, dokoukal jsem spíše z povinnosti...................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)
  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)

Reklama

Reklama