Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Béčková hororová ptákovina, která však nenudí a i přes spoustu nesmyslů má hlavu a patu. Synopse je až dětsky jednoduchá a nebýt některých násilných scén, byla by to dobrá pohádka. Z šedivého průměru vystupuje (jak jinak) Robert Englund, který je výrazný i když se o to nesnaží přestože se objeví pouze v několika obrazech ve vedlejší roli. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Wishmaster je zábavný horor, z ktorého cítiť vplyv Wesa Cravena a ktorý možno napriek vlažnému prijatiu zo strany kritikov kľudne priradiť k tomu najlepšiemu, čo v pre hororový žáner nie príliš priaznivých 90. rokoch vzniklo. Jeho hlavným ťahákom je postava uštipačného a sarkastického džina, ktorý neustále boduje svojím čiernym humorom a svojským prístupom k ľudskej rase. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak poslouchej, ty perský potížisto.. Za prvé si přeji, aby Tammy Lauren už v žádném filmu nepředvedla takový hysterický výkon, protože to chvílemi vypadalo, že rodí Belzebuba vidlemi napřed. Za druhé nechť Andrew Divoff až do konce věků vymetá samá podprůměrná béčka. A za třetí…ať autoři Wishmastera nejsou při jeho tvorbě pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek. Cha! To jsem tě převezl, djinne! A je po tobě.. Dobrý nápad, bídná realizace. Bohatá přítomnost hororových hereckých ikon a jedna povedená scéna s obživlými sochami válečníků (mimochodem, všimli jste si, že v Beaumontově sbírce byl i Pazuzu z Exorcisty?) ještě jaro hrůzy nedělají.. Zase na druhou stranu pořád lepší než dokument Vládce prokletých sraní pojednávající o bakterii Vibrio cholerae.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, ide o excelentnú ukážku práce ešte excelentnejšieho maskérského štúdia KNB EFX Group Inc., ktorého jeden zo zakladateľov v tomto prípade zobral do rúk aj oprate samotného filmu. Následne je to snímok z dôb, keď sa do kín ( teda hlavne zahraničných ) dostávali horory, ktoré nevsádzali na strašidelnosť, alebo vymakanú atmosféru ( Wanovky, či J-horory ), ale na splatter a maskérske efekty. Z môjho pohľadu veľké plus. A keď si do toho niekto namontuje žánrové držky ( Divoff, Englund, Hodder, Raimi, Bannister, Troyer, Scrimm, Todd ), či už v zamaskovanej alebo skutočnej podobe, nemôže ísť o nič iné len o malú raritu a lahôdku pre fanúšika. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec musím uznat, že „Vládce prokletých přání“ není vyloženě špatný, ale od toho tématu, které se zde objevilo, bych čekal víc. Především to, že bude scénář trochu víc promyšlený a nebude to zbytečně tlačeno spíše do komedie než do hororu. Alespoň tak mi některé scény přišly. Zpracování vás díky době, kdy byl film natáčen, může zaujmout, ale také odradit. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)

Reklama

Reklama