Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

jefff 

všechny recenze uživatele

Těžce béčková záležitost ve stylu Hellraisera říznutá Noční můrou v Elm Street. Škoda, že se tahle série lépe nerozvinula, protože potenciál by měla. Džin uměl plnit přání vážně skvěle a gore triků je tu celá plejáda. Super devadesátkový kus, ještě čerpající poslední záchvěvy klasických nepočítačových triků. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No těbůh, to jsem se zase jednou nechal ovlivnit ratingem přes 64 %, bože můj, taková debilita....film, který se natočil v roce 1997 vypadá spíše jak z roku 79 - ať už jde o mizerná efekty, silně céčkový nádech a idiocie všech přítomných herců, kterým vévodí skřet Divoff, dokoukal jsem spíše z povinnosti...................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

30 %. Džinovia v hororoch skoro vždy smrdia prúserom (Lampa, Krvavý piesok) a Wishmaster nie je výnimkou. Nesympatická, protivná a hysterická hrdinka, džin ako hororová postava je blbosť, žalostné triky a zlosyn s imidžom nevydareného gigola - hmmmm, to ozaj nie je strašidelné, napínavé, temné a ani pôsobivé. Sú tam humorné vsuvky, ale mne humor a horor dokopy nikdy príliš nešli. Trocha to mohli vylepšiť Ted Raimi, Robert Englund a Tony Todd, ale tí tu takmer ani nie sú. Bavilo ma iba finále, kedy sa Greg Nicotero riadne vybláznil. Paškvil. Béčkarské céčko z produkcie Wesa Cravena. Detektíva si zahral Ricco Ross alias Frost z Aliens alias najneviditeľnejší mariňák z oddielu poručíka Gormana. Čo dodať. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn béčkový horor z devadesátek, působící jako z 80. let. Nebylo to špatný, ústřední mytologie o džinovi jako ultimátním zlu, který splněním tří přání otevře bránu ostatním je fajn, samotný džin se nesere a přání plní s černým humorem, brutálně a krvavě. Mínusy jsou jasné - podobně jako u hororů z 80. let to není moc strašidelný, hlavní hrdinkou je uječená bloncka, takže po chvíli začnete fandit sympatickému džinovi, no a docela dlouho se to rozjíždí. Plusy - parádní masakr na konci, originální vraždy a hlavně spousta zajímavých hostovaček z jiných sérií. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě celkem zábavná devadesátková hororová taškařice( u které jsem měl pocit, že už jsem ji kdysi viděl) o Džinovi jenž sice plní přání ale tak trošku po svým. Masky jsou vydařený(jakpak by ne když režisérem je jeden z nejlepších maskérů) ale počítačový triky už trošku pokulhávají. Potěšilo i obsazení(byť jde většinou o mikrošťeky) spoustu známejch xichtů. Jako Robert Englund, Tony Todd, Angus Scrimm, Kane Hooder, Ted Raimi, Tom Savini ...Škoda té uječené hlavní hrdinky, která si u mě zrovna moc sympatií nezískala. Celkově jsem se ale bavil. Lepší 3 hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)
  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)

Reklama

Reklama