Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Diskuze

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Jediný kdo se z těchto rádoby hvězd předvedl v dobrém světle(myslím na dráze) byl Brzobohatý.Jinak ostatní děs a hrůůůůza!

Rohata krysa

Rohata krysa (hodnocení, recenze)

Tak jsem se zase jednou rozhodl dívat na tenhle shit pač jsem nemel co na práci a radši jsem se měl čumět do záchodové mísy než na tohle. Otřesný výkony,časy,lidi prostě všechno. Fakt nevím jestli jsou ti naši takový lamy nebo jen  piče co z toho maj děsnou prdel alá skvělý český zamrdaný humor,ale to je asi jedno protože už teď z  nás musí mít ostatní postkomouši strašnou prdel. A k tomu mě ještě pěkne sere spojení cze + sk,prostě ostuda největšího kalibru,doufám že si to aspoň Nova uvědomuje.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Pocity z poslední epizody: Všechny zastřelit už jen za ty ksichty. Po mohutném skandování "My jsme jiní" i rozjet parním válcem a pochcat mrtvoly. Neuvěřitelný hnus, akorát ostuda, nic víc. Brzobohatý alespoň uznal, že byl tragickej a spíše směšnej. Ostatní tam brali za vrchol dokonalosti a obětování jen to, že spadli do bahna. Kravka Moravcová se bála dotknout bahna, aby si mohla udělat reklamu v zahraničí. Modelky z Polska tam házely sprinty a padaly do bahna po ksichtě jen aby měly co nejlepší čas. Trapnost vždy dokonale podtrhl Bouček s jeho uřvaným "NAPROSTO FANTASTICKÝ VÝKON!" (čas 15:04, průměrný ostatních čas 01:50)

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

A další zprzňená Reality show v naších končinách je tady. Už je to zkrátka pravidlem že na co šáhne NOVA skončí sračkou. Nejdříve ukradnou licenci Got Talentu (ač jim to nakonec prošlo) potom na nátlak odvysílají Superstár (další sranec který je tak hodnotou pořadu max. pro dvanáctiletý holky, a o nějakém hledání talentů nemůže být ani řeč) a teďkom ještě poserou jinak kvalitní zábavný pořad Wipeout. co je moc to je moc... 10% za Argentínskou krajinu a soupeře kteří se aspoň snaží..

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

V které episodě byl ten slovenský návrhář nebo fotograf nebo co to?? Na to se musím podívat :D Ještě tady padla řeč o nějaké blondýně, co to tam výkonostně nečekaně rozjela, na ni bych se taky podíval, jestli by si někdo vzpomenul v kterém dílu (nebo alespoň jméno dotyčné...google už pomůže), prosím pěkně. :)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Je to tak trapný, že mě už ani nebaví to pomlouvat :D . Dal sem tomu 1* jenom proto že ty ostatní národy se aspoň snaží a na ně se dívám rád...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Rohata krysa: televizní trend spojování cz a sk má jen ekonomické důvody...produkce vyjde levněji, ale i tak mě to teda nehorazne sere...stejne tak jako boucek a celá prezentace, neveril bych ze nekdy reknu zlatej mares...tomu by aspon bylo trapne (teda doufam) ze musi mazat tem neschopnym vyletnikum med kolem pusy

Rohata krysa

Rohata krysa (hodnocení, recenze)

Návrhářskej slovenskej teplouš s růžovým kloboučkem kterýmu musí radit baba jak překonat překážku,to je něco,nakonec stejně asi 5krát skončil ve vodě a musela pro něj security. Nesnáším tenhle cirkus kterej naší zemi dělá neuvěřitelnou ostudu založenou na trapných celebritách a jejich chabých výkonech. Komentáře typu "Sice jsme to totálně posrali(náš kokot má čas 10 minut zatímco ostatní týmy pod minutu) ale asponň máme srdíčko a jsme skutečnými bojovníky" celou sračku jen umocňují,spojení obou národů nechápu ale zajímalo by mě kterej bolševickej kretén s tím zase přišel..

Space13

Space13 (hodnocení, recenze)

Luk Skywalker: Preto aby si ceskoslovenske akoze celebrity vyvalovali zadarmo creva v Argentine...

Space13

Space13 (hodnocení, recenze)

Tak toto sa neda ani dopozerat. Polaci tam maju Parkouristov a my tam mame Postihnuteho buznu, Drevennu modelku a Chromeho fotografa. Toto nema ani uroven..:-(

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Luk Skywalker

Luk Skywalker (hodnocení, recenze)

To je teda síla, proč československý tým tam tahá celebrity a ostatní týmy tam mají sportovce? To fakt nechápu.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Vždycky když to omylem zapnu, tak se za ně akorát stydit. Snad to ti Polací, Ukrajinci ani Bělorusové nebudou nikdy vysílat, protože to, co ty naše hvězdné celebrity z ubohých seriálů předvádí. No, že jim není trapně být pokaždé za kokoty. Taková škoda, že tam neposlali normální lidi, kteří by se snažili a měli by třeba radost. Bouček je na přesdržku už od prvního dílu a ta druhá pipka, co tam teatrálně všechny chválí je taky marná. Celkově bych tam nejradši naběhl a všechny nakopal do prdele. Zvlášt ty "hvězdné" chlapy, kteří mají horší časy než většina ženskejch z jinejch týmů a pak ještě souhlasně kývou hlavou, když je někdo ze slušnosti pochválí. Naprosto odpadová sebranka.

OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

Originální wipeou mám opravdu rád, je vtipný, dobří moderátoři, nic tomu nechybí a mám to mnohem raději než japonské "zdolávačky". Tohle je ale naprostá fraška. Komentátor Bouček je na palici, ale ze všeho nejvíc mě zaráží přístup českého týmu "uděláme si z toho obrovskou radost, až nás budou břicha bolet, tím, že celou soutež budem sabotovat a budem ve všem poslední"
pochválil bych akorát paní munzarovou, která jim hezky ukázala, jak se to má dělat.
a ještě jednu z těch blonďatých modelek, která se opravdu snažila.
a největší ostuda? slovenský modní návrhář, který "celý vyčerpán" nemůže vylézt žebřík, nakonec ho ještě musí z té vody odtáhnout , protože celým vyčerpáním by těch pár metrů neuplaval, ale hlavně že hned před kamerou si z toho dělá šílenou psinu a hned vyvádí skopičiny.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Boha jeho. Náš tým by se měl stydět jak jsou trapní a ubozí. Ondra Brzobohatý se tam za ně musí propadat hanbou. Kašpaři.

TinoArts

TinoArts (hodnocení, recenze)

4* za Wipeout
odpad! za Česko-Slovenský tím, moderátorov, prevedenie a ,,súboj národov,,.
 
...celkovo 2*.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Bouček sám ani neví, co je skutečný Wipeout a o co v něm vlastně jde. Každopádně, když už se stane takový zázrak a například Polsko tam má taky jednu celebritu a je to ještě k tomu celkem pěkná ženská, jede od začátku až do konce na plný koule a je na ní vidět, že to chce zmáknout a pomoct svému týmu. Když je tam nějáká Česka/Slovenska, sere se dráhou hodinu a všude se nezapomene zastavit a zamávat tribuně. Pak si ještě na minutku lehne na žíněnku, vždyť je to jen závod ne? Nechápu ty trapáky, že si myslí, že někoho z nás (diváků) budou bavit. Možná kdyby to vzali vážně a makali, pak by se to dalo zaobalit tak, že jim budeme fandit sportovně, ale oni tam vůbec nic nepředvádí. Vlastně jsem neviděl ještě žádného z našeho týmu, který by se fakt zakousnul a makal, což je celkem smutné, když kvůli tomu jednomu závodu cestovali až do Argentiny.

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Ty komentáře jsou fakt úplně mimo mísu. Vůbec neodpovídají tomu, co se děje. Pořád ve stylu "skvělý výkon, tomu řikám nasazení, je to hrdinka". A přitom je záběr na chcíplotinu, která se po pár metrech trati není schopná postavit na nohy. Ze začátku jsem si říkal, že Boučka chápu, za ty prachy bych tam taky šaškoval, ale teď už si tak jistej nejsem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Tak neska viděno podruhé na Markíze a totálně mě to dorazilo... Nejen že opravdu nechápu ten ubohej pokus zvýšit sledovanost naprosto vypatlanejma celebritama, který ani celebrity nejsou a tím se tak ztrapňovat když východní země můžou mít normální lidi...
 
Nejvíc mě ale dostávají komentáře jak sme nejlepší atd. atd... ale naše holky klasicky nejhorší, ale ještě ta jejich vypatlanost, nějaká blbá blondýna naše má šanci na dobrej čas a ona tam každejch pár sekund se zastaví a začne dělat ksichty na kameru a kraviny a pak má čas uplně nahov**.   Fakt tenhle pořad je vrchol trapnosti a debilnosti...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Djoker: No je alespoň vidět do jaké sorty států dnes patříme! Polodiktátorská Ukrajina, diktátorské Bělorusko, katolicko-korektní Polsko a pak my! Jestli tohle má být variace na "Hry bez hranic", tak se nedivím, že do toho nešly ostatní státy. Vždyť celý pořad prý režíruje nějáký Rusák. Tohle má s wipeout společné jen ty překážky, které jsou ještě k tomu totálně primitivní vzhledem k originálu. A ty celebrity tomu dávají lesk, zvlášť když je nikdo nezná a ještě k tomu jsou naprosto neschopné. Občas to pustím a jediné co vidím je česko-slovenská trapnost, kterou ještě přiživují ti "moderátoři", kteří jsou schopní na čas 05:49 (ostatní státy - 1:50) říct "TOHLE JE HRDINSKÝ VÝKON!".

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Zeck: To spojení ČR a S taky moc nepobírám, ale ohledně těch celebrit si možná Nova myslela, že to bude pro lidi hrozně velkej tahák vidět Trnavskýho nebo Munzarovou v akci. :)) Podlě mě se tam jen brutálně ztrapňujou. Ti ostatní z východního bloku jsou aspoň schopný se pořádně rozeběhnout nebo skočit. Vůbec to vypadá jako nějaká hurá akce pro československý trh. Spoluúčast Ukrajiny, Polska a Běloruska tomu odpovídá. Aneb "reality šou" za každou cenu.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Nehledě na to nechápu, proč tam zase soutěží Česko-Slovensko, to jsme jeden stát nebo co? Nebo nebyl dostatek "celebrit" pro oba státy, nechápu to. Pak když tam nějáký hrdinný Slovák zakříčí "ZA SLOVENSKO!!!" vypadá to dost debilně, když je ve společném týmu.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Přesně Djokere, zrovna včera jsem si říkal, že když všude vytrubovali, že to bude mezinárodní souboj celebrit, proč tam ty "celebrity" máme jenom my a ostatní státy tam přijely hrát WIPEOUT s normálními lidmi. No jo NOVA! I kdyby mě ten pořad, který posrala Nova bavil, z principu bych na něj nekoukal, když tam všichni jedou na plný obrátky a ti naši posránci z CZ a SK tam jenom vyklusávají a rozbíjejí si na oko vtipně huby, protože nemají ani na to, aby deset metrů běželi sprintem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Včera jsem to viděl prvně, ale to zpomalení bylo fakt jasný. Mimochodem říkali tam, proč všechny státy mají zastoupení z řad normálních lidí a jen náš kokot mix tým z rádoby celebrit?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Teda to komentování to je humus a neska se na to dívám poprvý a ty češi se tam trochu ztrapňujou ne??? neska byli totálně tragický teda....

bananman

bananman (hodnocení, recenze)

tak tomuto veľdielu, tejto perle televiznej zábavy by som strelil nie jeden odpad ale kľudne tri. verim že originálna verzia je zabavná ale ako to markiza a nova dokázali do...mrviť , tak to sa len tak nevidí.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Síce som originál nevidel a ak mám pravdu povedať, ani ma to vôbec neláka, ale nepochybujem o tom, že je neporovnateľne lepší ako táto trápnosť. Tie prekážky sú dosť nudné, strih, kde len nejaká akože celebrita spadne do vody a hneď už je na druhej prekážke mi pekne lezie na nervy a tie moderátorské drísty o tom, akí sú všetci geniálni, obetaví a podobne a čo všetko by neurobili pre svoju vlasť, tak pre to už ani neexistuje termín, aké je to neskutočne trápne. Stále len chvália, ako kvôli tomu išli do exotickej Argentíny, ale z toho, čo som videl behom samotného súťaženia nie je jediný záber, ktorý by to využil. Túto dráhu mohli kľudne postaviť na akomkoľvek dedinskom futbalovom ihrisku a nikto by si nevšimol rozdiel. Keď si predstavím, že v týždni sa dá v televízii sledovať aj perfektný Ninja factor, ktorý ma zase veľmi baví a sú tam skutoční borci, tak tomuto nejde dať nič iné len odpad. Ale keďže nie som masochista, tak som toho ani až tak moc nevidel a tak hodnotiť nebudem.

RockStar01

RockStar01 (hodnocení, recenze)

Je to blbost, ale slatkac řekl, že nahý proběhne Ostravou, když se hodnocení dostane do červené, takže všichni dáme 5*:D

futbalista

futbalista (hodnocení, recenze)

Keby tam poslali športovcov a nie celevriti tak by to bolo lepšie a ja by som dal možno pri zadnom vetre 3 hv......

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Malakal

Malakal (hodnocení, recenze)

Proč to tu v komentářích spousta lidí přirovnává k Hrám bez hranic?? Jen proto, že jde o "souboj národů"?

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Alpha-17: :-) To samé bohužel platí o naprosté většině pořadů, které přebírají naše televize a posunují všeobecně kvalitní žánr reality-show do tuzemských kanálů. Souboj národů si určitě najde svoje skalní fanoušky, určitě to bude stejná sorta, která denně hltá Ordinaci, Ulici a nebo Tisíc a jednu noc, čte Blesk a tyhle "celebrity" zná všechny. A od takových pičusů pak musíme číst moralizující sračky v komentářích ve stylu: "jak je možné, že původní pořad má tak vysoké hodnocení a tohle tak nízké, jenom proto, že je to od Novy? Proberte se!!" :-D :-D

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Máte úplnou pravdu. Ale zase lze třeba (i s trochou nadsázky) říci, že takový skalní fanoušek zNovy nikdy nepřepíná svou jedinou oblíbenou a tím pádem i nejlepší stanici, která mu poskytuje jedním slovem všechno. Pak se nelze ani divit, že právě takto omezený divák nemá vůbec tucha, že skvělý a původní Wipeout běží/běžel na jiné stanici už víc jak před rokem. Ten jenom pak zatleská a řekne si, pěkně Novo! Ještě štěstí, že tady je takových fanoušků minimum!

Reklama

Reklama