Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Docela škoda, že to po tak kvalitním rozjezdu zklamalo. Protože, skvělé obsazení a především v prvních dílech solidní scénář slibovali výbornou podívanou. Nu což člověk nemůže mít vše. Na druhou stranu, snad každý díl (snad až na jeden) byl napínaví a vždy končil v tu nejméně vhodnou chvíli. A to že jsem věděl kdo je „Zero“ hned jak se o něm zmínili mi ani moc nevadilo. Vzhlédl jsem to celé a i když mě poslední díly spíše zklamali, považuji to za jeden z těch lepších seriálů co se za posledních několik let urodil. Zvláště v tomto žánru. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Béčkový TV seriál s účastí českých herců a s českou lokací. Inu, zázrak to není, a protože všechno už tu mnohokrát bylo, je vše předvídatelné a nepřekvapující. Našince však potěší přemíra pražských a karlovarských ulic a hlavně kromě Karla Rodena i Tereza Voříšková. Děvče překvapilo. Bohužel, občas někde klopýtne, ale to se dalo očekávat. Pro mě však bylo překvapením pidirole Miroslava Šimůnka a jeho rvačka s hlavní představitelkou Ashley Judd. Takový výkon bych od něj opravdu nečekal. Seriál určitou atmosféru má, a o napětí také není nouze, přesto je dokonalost hodně daleko. Ona ta předvídatelnost zkrátka sráží vše na kolena a to je nejhorší, co může dílo potkat protože se okamžitě stává nezajímavým. Švih to má, rychle to ubíhá, komploty se vytvářejí a řeší každou minutou. Na můj vkus by to mohlo být trošičku akčnější. Ono když se něco začne dít, přijde mi to dost rychle ukončené. Veledílo to tedy není, ale průser rozhodně také ne. ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou za první dva díly, pak jde seriál do kopru. Silně tomu napomáhá naprosto příšerná Tereza Voříšková které zdatně sekunduje Nick Eversman, úspěšný vysokoškolák s chováním a IQ desetiletého dítěte. Bez těch dvou by byl seriál o půlku lepší, ale o čem by to pak bylo, že. Ještě že už zastřelili Rodena - tedy doufám. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen kopie 96hodin, změna jen že je to seriál, hraje tam ženská a hledá svýho syna a jen agentka. Ale je to všechno tak blbý,špatný až trapný. Herecký výkon hl.představitelky je otřesný, kdo sakra tohle muže vymyslet? U mě po 2dílech konec,dál to nechci ani vidět. Jediný plus:natáčení v Praze a Roden. 3/10 víc ani prd ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Vyděny všechny díly ( tedy snad všechny ) Nic nemůže navnadit na seriál lépe než známé tváře a hlavně hezké slečny ( a že Ashley Judd hezká je, o Tereze Voříškové ani nemluvě ) Bohužel si nemůžu nějak žádnou z těchto slečen oblíbit natolik, abych se v ději nenudil. Dost nezáživný seriál, který by mohl být o trochu lepší kdyby se někdo obtěžoval trochu víc vypilovat scénář. To je jako TAKEN ( 96 hodin ) ale natáhlej do sposty nudných scén a dílů. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ministerstvo kultury ČR v rámci Programu podpory filmového průmyslu přispělo v roce 2011 dotační částkou 66 milionů Kč. V daném roce se jednalo o nejvyšší dotační částku z celkových 260 milionů a 40 dotovaných projektů. [Zdroj: ppfp.cz] (Artran)
  • 22. března 2012 oznámila televizní skupina Disney-ABC, že 12. června 2012 plánuje vydat první sérii seriálu na DVD ve Spojených státech a jejich teritoriích, v Kanadě a na Bermudách. (griph)
  • V 8. dílu seriálu se část děje odehrává v metru v rakouské Vídni. Několikrát je však možné zahlédnou název stanice metra Náměstí Republiky. Vídeňské podzemní dráze rovněž neodpovídá typ vlakové soupravy, kterou se postavy přepravují. (Agita)

Reklama

Reklama