Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou za první dva díly, pak jde seriál do kopru. Silně tomu napomáhá naprosto příšerná Tereza Voříšková které zdatně sekunduje Nick Eversman, úspěšný vysokoškolák s chováním a IQ desetiletého dítěte. Bez těch dvou by byl seriál o půlku lepší, ale o čem by to pak bylo, že. Ještě že už zastřelili Rodena - tedy doufám. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak sledoval jsem to hlavně skrze Terezy Voříškové. Naštěstí to nebylo to jediné co mě na Missing bavilo. Příjemná změna klasického amerického prostředí za evropské, spousta známých tváří a ač se může zdát děj jakkoliv klišovitý, dost mě zaujal. Škoda, že seriál nedostal pokračování, jinak bych přidal ještě jednu * :-) (hodnocení za 1. sérii - konec) ()

Reklama

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen kopie 96hodin, změna jen že je to seriál, hraje tam ženská a hledá svýho syna a jen agentka. Ale je to všechno tak blbý,špatný až trapný. Herecký výkon hl.představitelky je otřesný, kdo sakra tohle muže vymyslet? U mě po 2dílech konec,dál to nechci ani vidět. Jediný plus:natáčení v Praze a Roden. 3/10 víc ani prd ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Když si potřebujete vymýt mozek a né koukat na něco smysluplného, tak tento seriál poslouží. Dá se v kuse odsmažit tři díly, pak pauzička třeba na jídlo, a další tři díly. Jakmile ale začnete u toho přemýšlet, je zle. Já si to stáhnul kvůli českým hercům, a lámal jsem si hlavu, kdy už se přestanem v holyvůdu prostituovat v rolích různých Oxán a Ivánů??? (Teda ne že by mi v případě Voříškový ta prostituce nějak vadila, to nemůžu říct.) A Karel Dobrý je fakt dobrý. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ve scénách, kdy je hlavní hrdinka v paříži, je možné zahlédnout českou telefonní budku společnosti O2 nebo reklamu na Českou spořitelnu ve výloze. (Frki16)
  • Seriál měl v Indii předčasnou premiéru 11. března 2012 na stanici STAR World. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno