Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raubíř Ralf je padouch z retro videohry "opravář Felix Junior". Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, za ním chodí opravář Felix a díky kouzelnému kladívku vše opravuje. Pro fungování hry je Ralf nezbytný, ale všichni ho přehlížejí, a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry, nikdo ho nepozve. Ralf touží být milován a obdivován jako Felix. Podnikne proto nebezpečnou cestu do ostatních her, aby získal zlatou medaili, která by mu přinesla vytoužený obdiv. (TV Nova)

(více)

Recenze (873)

ashtangi 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tento animák největším překvapením roku 2012 mezi animáky. Myslel jsem si totiž, že to bude blbost a nakonec jsem z toho byl hodně nadšený. Nejlepší komedie roku 2012. ()

X@triX 

všechny recenze uživatele

Oreo! V tom momente som mal isto, že toto si zaslúži aj štvrtú hviezdičku. Vizuálne bezchybné s kopou skvelých myšlienok ako aj hlavným nápadom odohrávať príbeh v herných strojoch. Napriek tomu trvalo viac než hodinu, pokiaľ som bol konečne plne vtiahnutý do deja a teda prvá polovica bola len obdivovanie nekončiacej sa snahy rozšíriť pohľad na tento uzavretý svet divákovi. 75% ()

tradzedy 

všechny recenze uživatele

"Jsem zlej a to je dobrý. Nikdy nebudu dobrej, a to není zlý. Nechci bejt nikým jiným, než kým jsem." Tento animák je o mne :) Ralph je jednoznačne najmilší záporák akého poznám :) A ešte jedno som si po x-tom pozretí uvedomila - mám vás rada, nemám vás rada- záleží len od okolností a od toho, ako sa vyspí ten záporák vo mne. Alebo klaďas? :) ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralph je zábavná a na první pohled originální oddychovka, baví především neotřelými gagy a námětem, který neuvěřitelně elegantně a vtipně využívá různorodého univerza postav, které má k dispozici. V jádru je to ovšem další moralizujicí tuctovka, která vrcholí podle klasického schématu ztráta získaných idejí -> prozření -> záchrana v poslední chvíli -> sebeobětování pro vyšší dobro -> záchrana v poslední chvíli. Navzdory veškeré osobitosti Raubíře Ralpha, jde v podstatě o další šablonovitý animák, kterých už jsme viděli mraky, akorát ve velmi svébytném hávu. Pro mě lepší 3* ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálny animák, obsahuje množstvo malých či väčších narážok na retro hernú scénu....vtipná a sviežo originálna zápletka s kopou sympatických postáv ktoré chrlia jednu údernú hlášku za druhou mi nedovolí dať menej ako 90%. Nerozumiem prečo oscara dostal animák tak nudný ?!? ... zrejme je akadémia plná " chrobákov " a treba jej nasadiť poriadny antivírak :) " hlavy duté " :D ()

EvilMari 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení! Celou dobu filmu mě teda honila mlsná díky prostředí SugarRush a když mluvila ta malá "čudla", měla jsem před očima Žilkovou, což byl docela rušivej element, ale jinak super zábava. ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Po filmech Na vlásku a Jak vycvičit draka tady máme další animák, který s radostí pustím svým budoucím ratolestem a ještě, zasednu k nim na gauč a budu se tetelit blahem při sledování něčeho tak originálního, skvěle zpracovaného, inteligentního a zábavného... Jen škoda, že já sám znám jen polovinu videoher, ve kterých se děj odehrává a mé budoucí ratolesti s velkou pravděpodobností budou znát tak maximálně nesmrtelného Packmana. Vlastně ne! Od teď i Raubíře Ralfa a jeho tým! 5* ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pěkná pocta automatovým hrám, sneslo by to určité zkrácení, ale jinak je to vypointované hezky. Dramaturgie zvratů a rychlých změn v pocitech postav na mistrovské úrovni. *** Ve zkratce: Vanellope, glitch! ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Vysoká míra inovace, spousta prima postaviček a hlavně povedený příběh. To, že si postavičky po zavření herny žijí svůj život, nikoho asi moc nepřekvapí, ale že mají hlavní nádraží v prodlužovačce a chodí k sobě do her na návštěvy - to je mazec. Tenhle animák se může směle rovnat s tím nejlepším z dílny Pixaru. Doporučuji. ()

sebo9629 

všechny recenze uživatele

Tento film je veľmi vysoko medzi mojimi najobľúbenejšími animákmi a v prvom rade za to môže Ralph, pretože ja som si túto postavu zamiloval a John C. Reilly jej dodal skvelý hlas... Hodnotenie: 9.3/10 ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý animák, Milý, hezký, originální námět, super hudba. Už se moc těšíme na pokračování.100%. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dětská animovaná blbost. [20251. hodnocení, 868. komentář, 82%, 988. nejlepší film, 905. nejoblíbenější film] ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Roztomilejší bratříček Trona čerpá svou sílu z originálního děje, prostředí a charakterů, čímž bohatě vynahrazuje o něco menší množství humorných gagů a ke konci dokáže i nelacině dojmout. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Totálně nevyužitý potenciál. Film se dlouho nemůže rozhodnout, jestli míří spíš na gamery (úvodní "camea" známých avatarů, střílečková část) nebo na malé dětičky (cukrové království a spratkovití závodníci). A tohle schizma hodně bolí - děti si narážky na staré hry neužijí a ve sci-fi světě se budou bát, dospělého naopak totálně zabijí "slaďoučké" části. Český dabing taky nepotěší - kterýho vola napadlo, aby malou holčičku dabovala přestárlá Žilková, navíc s vychlastaným přízvukem? 3D taky naprosto nulové. Slabší tři za pár lepších vtípků a za vzpomínky na staré hry. ()

HH 

všechny recenze uživatele

Po skvělém předfilmu, který evokuje dobu kdy se ještě animovalo ručně nikoliv za pomoci počítačů, jsem čekal, co se vyloupne. Začátek byl ucházející, ale postupně filmu docházela pára asi stejně jako jeho tvůrcům docházely nápady. Konec to opět trošku zvednul, aby to definitivní happy-end (já vím , že tam byl hlavně kvůli dětem) zase shodil o level níž. Závěrečné skvělé titulky jsem si už vychutnal v prázdném kině, protože většina nedočkavců se o další povedenou část filmu dobrovolně připravila úprkem pryč. P.S. Z těch 3 hvězd bych ještě půlku ubral za dabing Veroniky Žilkové... ()

BazzoxCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako milovníka her jasná volba do kina (největší booom ale udělal fakt že to bylo ještě lepší než sem čekal) Místo toho aby jste dostali slátaninu několika retro-hrdinů tak dostanete pořádnou (sice docela dětskou akci) ale i tak se nemusíte stydět že na tento snímek jdete.Jediná negace ale to nemá co dočinění s mým hodnocením docela málo známých postav(Chyběl mi tam Mario). Ale určitě na toto jdete. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Podľa trajleru som sa obával geekovskej zábavy pre zasvätených a tak so išiel so 4-ročnou dcérkou s miernymi obavami. Nakoniec sa jedná o typickú, nezávadnú Disneovskú zábavu pre celú rodinu s občasným mrknutím na odrastenejších hráčskych fandov. V každom prípade to je milé, takže spokojnosť. ()

Související novinky

Raubíř Ralf dostane pokračování

Raubíř Ralf dostane pokračování

02.07.2016

Disneyovské animáky jsou momentálně na vrcholu sil. Ledové království i Zootropolis se líbily divákům i kritikům a došly si pro miliardové tržby, což je u originálních projektů nevídaný triumf. U… (více)

Raubíř Ralf hraje dál

Raubíř Ralf hraje dál

14.07.2015

Od premiéry disneyovského animáku Raubíř Ralf už uplynuly téměř tři roky. John C. Reilly (Strážci Galaxie) tehdy namluvil videoherního záporáka, který se chce stát hrdinou, a byla z toho téměř… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Reklama

Reklama