Reklama

Reklama

Monstrpavouk

  • USA Big Ass Spider! (více)
Trailer

Alex Mathis vyráží za svými běžnými pracovními povinnostmi deratizátora. Dnešní den bude ale jiný. Čeká ho totiž souboj s obrovským pavoukem, se kterým si neví rady ani armáda... Deratizéra Alexe Mathise u jedné z jeho zákaznic pokouše jedovatý pavouček. To ho donutí vyhledat lékařské ošetření. Jenže v nemocnici právě nastal problém. Na patologii dovezli neznámé tělo, z něhož vylezl velký pavouk, který pokousal zřízence. Alex se hned nabídne, že problém vyřeší. Přímo na pitevně ale zjistí, že pavouk je poněkud větších rozměrů a chová se nestandardně. To už však do nemocnice dorazí vojáci vedení majorem Braxtonem C. Tannerem a jeho zástupkyní, poručicí Karly Brantovou. Jejich úkolem je pavouka, který podivnou shodou náhod unikl z vojenské laboratoře, zlikvidovat. Pavouk však před Alexem a Karly, která se k němu ve sklepě nemocnice připojí s pistolí, unikne do kanalizace. Major jasně řekne Alexovi, že ho nepotřebuje. Alexův pomocník, nemocniční sekuriťák, Jose Ramon, však Alexe přemluví, aby se do honby za pavoukem, který teď začal zabíjet lidi a neuvěřitelně při tom narostl, zapojili. Alex s Josem tedy zamíří do veřejného parku, kde teď právě pavouk řádí. Alexovi a Josemu se podaří pavouka nalákat na sebe a monstrum je pronásleduje. Alex s Josem se mu snaží ujet autem, nakonec pavouka navedou přímo před hlavně vojenské jednotce, kterou do parku vyslal major. Jednotku vede poručice Karly. Boj s pavoukem však nedopadne tak, jak by si ho vojáci představovali. Pavouk jich několik zabije a skryje se v lese. Před tím, než ale zmizí mezi stromy, s sebou unese Karly, kterou omotal svou pavučinou. Alex se do Karly zamiloval, a tak je rozhodnut ji zachránit. Pavouk však v lese nezůstane dlouho a vyrazí na lov lidí do města. Major proti němu povolává letectvo. Při leteckém průzkumu se zjistí, že pavouk unesl několik lidí a mezi nimi i Karly do mrakodrapu místní radnice. Major, který má dost rad podivného vědce, jenž za mutací pavouka stojí, vědce vyhodí ze svého štábu a zavolá Alexovi. Dává mu několik minut na to, aby Karly z budovy zachránil, než na budovu zaútočí letadla a zlikvidují jak pavouka, tak i jeho případné potomky... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Lajty

Lajty (hodnocení, recenze)

Nezapomněli náhodou na konci filmu srovnat se zemí ten mrakodrap plnej malých pavouků? :D

 (hodnocení, recenze)

odkur jak svina. mozog do suflika a hura do kina. ale ako vysvetlia, ze ho proste nemohli rozstrielat raketami/F16tkami/apache-ami atd.?

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Co to sakra? Teď jsem na to zcela náhodou narazil, že událost definující generaci, skoro bych chtěl použít jednu teen zkratku :))

Uživatel Holina smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No nevim nevim Spiders docela ušli tohle vypadá docela jako kravina já samozřejmně jako pavoučí fanoušek to zkouknu, ale velký očekávání od toho nemám.

Reklama

Reklama