Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky to isté čo Soudce Alexandr, akurát v ženskom vydaní. Tu nie sú najväčší fail len úbohé výkony nehercov, ale aj celý koncept, ktorý stavia na vyhrotených situáciách. Neskutočné utrpenie sledovať ako tu vyše hodinu po sebe revú kadejaké individuá a pochybné existencie a feministická sudkyňa im za to hrozí "pořádkovou pokutou". Prakticky stále sa opakujúci motív ale hlavne neskutočne silná negatívna energia, ktorá srší z každého dielu. Pokiaľ vás baví sebapoškodzovanie, tak sa kľudne pozerajte, ale tento odpad nie je nič pre mňa. ()

MajklCZsk odpad!

všechny recenze uživatele

Když se naši bratia vyrukovali na Jojce se Súdnou siení, tak byla jen otázka času, než se toho chytí nějaká česká televize. A samozřejmě, kdo by to byl jiný, než televize s ještě horšími pořady, než má Nova zprávy, Barandov? Soudkyně Barbara... jak bych to jen popsal... mezitímco herci ve slovenské verzi se aspoň pokouší hrát, tak v Barboře na to dlabou. Všechno se to snaží vypadat natolik uvěřitelně, že to spíše působí odporně a směšně. Ani nechápu, proč se to jmenuje Soudkyně Barbora, když nás zajímá případ a ne ta "soudkyně". Odpad, jak vyšitý! ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Zahlíd jsem asi tak nadpopoviční část dvou dílů a ... Šmajrápano, co tohle jako je??? Soudní síň??? No to snad ne, jak tohle může někdo vůbec schválit k natočení?!? To je tak neuvěřitelně blbý, že to snad nemůže nikdo brát vážně ani jako recesi... Viděl jsem kus toho, kde se rozvádějící se manželé dohadujou o to, kdo z nich kdy bude mít dceru a na jak dlouho, do toho zasahuje nová přítelkyně manžela, no hádali se tam jak ve venkovský knajpě, nevím, u soudu jsem (naštěstí) nikdy nebyl, ale myslím, že s tímhle stylem jednání by s nima asi slavná soudní stolice vyrazila dveře i s futrama.... Jo, je vůbec legální předvést k výslechu u soudu třináctiletý dítě??? ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa stane, že česká verzia je horšia ako slovenská. Mám rada našu súdnu sieň a občas, keď mám náladu tak si ju pustím. Akurát že som mala poslednou dobou pocit, že to ide dolu vodou, tak reku, že sa pokúsim, aj naprieč veeeľmi zlým hodnoteniam, si pár častí pozrieť aj s tejto vašej českej. Mám ich teda za sebou viacero, vrátane tej s pani Žizkovou, a musím teda povedať že navzdory približne rovnakému prostrediu, kamere, priebehu, je pani sudkyňa koza, dialógy prijebané, názory debilné, argumenty žiadne a právnici kokoti, aspoň podaktorí. Ale musím súhlasiť s výrazom "Guilty pleasure". ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle musíte brát s nadhled, panebože! Já u toho se ségrou naprosto umírám smíchy a opravdu jsem nikdy od toho ani Sudne siene nečekal vážný drsný a reálny pohled do soudní síně. Asi je to dost lehká forma zábavy, ale pořád lepší než mnohé tuctové komedie, u kterých se za ty dvě nesnesitelný hodiny ani náznakem nezasměju. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Nakrúcanie prebiehalo v Bratislave v kulisách totožných so slovenskou verziou. (VasylDeBylak)
  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)
  • Za jeden natáčecí den se natočí celkem 4 díly. (ČSFD)

Reklama

Reklama