Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Účinkují:

Pavlína Kafková, Simona Prasková, Renáta Názlerová, Jaroslav Mendel, Josef Mádle, Ondřej Lechnýř, Lenka Vacvalová, Anna Polcarová, Karolína Hrůzová - Hlaváčková, Štěpán Vlček, Daniel Dítě (více)

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dle mého na odpad to není, nicméně co pořadu chybí nejvíce, je jistá dávka autentičnosti a alespoň trochu více zachování soudního protokolu. Kdo už někdy u soudu byl, ať už jako přímí účastník, či jen pozorovatel, tak musí vědět, že takto by to nešlo. Když jste nemocní a máte teplotu, tak se na to koukat dá. Viděla jsem asi 8 dílů a u dvou jsem se i zasmála. Také nelze pominout fakt, že se v pořadu mohou vyřádit začínající herci a perspektivní ochotníci. Za mne 35% za mnohdy naprosto paradoxní situace a fešnou soudkyni, ()

MajklCZsk odpad!

všechny recenze uživatele

Když se naši bratia vyrukovali na Jojce se Súdnou siení, tak byla jen otázka času, než se toho chytí nějaká česká televize. A samozřejmě, kdo by to byl jiný, než televize s ještě horšími pořady, než má Nova zprávy, Barandov? Soudkyně Barbara... jak bych to jen popsal... mezitímco herci ve slovenské verzi se aspoň pokouší hrát, tak v Barboře na to dlabou. Všechno se to snaží vypadat natolik uvěřitelně, že to spíše působí odporně a směšně. Ani nechápu, proč se to jmenuje Soudkyně Barbora, když nás zajímá případ a ne ta "soudkyně". Odpad, jak vyšitý! ()

Reklama

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát špatné hodnocení, neboť jsem se dost zasmál. "Skutečné příběhy" ? spíše banda prkených herců s absurdním scénářem z jiné dimenze. Neuvěřitelně abstraktní surrealistická podívaná."Máš nad postelí hákový kříž" "To není hákový kříž - to je svastika. Symbol míru!" "A proč je otočená o 90 stupňů a na červeném kruhu s černým pozadím?" "Proč ne!?" ()

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Boha jeho. Shodou náhod se přimotám k televizi, zrovna ve chvíli, když tam hraje Barrandov. Následujících 10 minut konsternovaně zírám na obrazovku a v hlavě mám velké a prázdné „nic“. Je to tak mimózní a mimo skutečnou realitu, že se to nedá snad ani slovy popsat. Se skutečným soudem to nemá nic společného. Je to zhmotnělá představa člověka, který u soudu nikdy nebyl, právu nerozumí a má o něm jenom letmé povědomí (získané ze seriálu Perry Mason). Smutné je, že někteří lidé (kteří Barborou berou vážně), tak až budou předvolání ke skutečnému českému soudu, tak budou velmi zklamáni a budou se velmi divit, že se spor nerozhodne za barrandovských 45 minut… Ultimátní bizár! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

V práci mám zopár klientů, kteří mají v kolonce narození data, která gentleman nezmiňuje a hle, jsem u nich a v televizi cosi běží... A já se tomu pochechtávám a jsem zvědavek, kdo vysílá tuhle parodii na to nejcéčkovější z tv produkce... Ale pak jsem pobledl a prchl se schovat do sklepa, to mi totiž došlo, že TOHLE mohl někdo myslet vážně, upřímně, fakt nemá smysl dlouze popisovat a házet jednu humorně odpornou závadu za druhou, tohle je prostě tak špatné, že se na to nedá koukat, aniž by se člověk začal tlemit jako Joker na válečné stezce za účelem odlovu netopejrů, leč obávám se, že ty dva celé díly, kterejma jsem z akademických důvodů zbičoval svou nebohou mysl, na mě zanechali mnoho ohavných následků a fóbií. A teď mě omluvte, jdu si sehnat nafukovací soudcovské kladívko. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Nakrúcanie prebiehalo v Bratislave v kulisách totožných so slovenskou verziou. (VasylDeBylak)
  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)

Reklama

Reklama