Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Zánik

  • USA Justice League: Doom
Trailer

Obsahy(1)

Liga spravedlivých sestává z nejlepších superhrdinů a ochránců lidstva. Pro Temného rytíře však zároveň představuje ty nejnebezpečnější lidi planety. Batman proto sestavil super tajný nouzový plán pro případ, že by se některý z hrdinů vymkl kontrole. Když tato data ukradne skupina nových záporáků, musí se Liga připravit na střetnutí, které prověří sílu jejího spojenectví. Animovanému dobrodružství ze světa DC Universe propůjčili své hlasy v původním znění hvězdy jako Kevin Conroy, Tim Dally nebo Nathan Fillion. Připravte se na příběh, který obrátí vzhůru nohama vše, co znáte o Lize spravedlivých i o samotné podstatě hrdinství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem četl o čem to bude, tak jsem nadšením skoro slintal.A taky bylo proč.Zánik se krásně vyrovná Krizi na dvou Zemích.Než se stačíte posadit už se hlavní hrdinové řežou hlava nehlava.Po pár minutách nastoupí zápletka a stačí se jen dívat.Největší prostor si pro sebe krade Batman s Green Lanternem.A taky útok na ně je hodně povedený což platí taky pro útok na Martina a Flashe.Jedinou chybou je délka, která by měla být delší, aby se dalo lépe pracovat na psychologii postav a na vykreslení záporáků.Víc takovýhle filmu od DC Universe. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Sympatická oddychovka, Justice League v krizi, celá skvadra záporáků, slušná akce a Batman v roli badass motherfuckera. Mít to zajímavější animaci, napalím tam o bodík víc. Takhle "jen" za lepší tři. Jako zákusek doporučuji velmi povedenou komiksovou předlohu JLA: Tower of Babel. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Štěstí, že záporáci vypotřebovali všechnu invenci při vymyšlení názvu pro svůj dábelský spolek a vylepšení získaných plánů jim na mysl nepřišlo. Pravděpodobně nejlepší odstranění předvedl Ma'alefa'ak. Zapálit a odejít. Smíchu jsem se nubránil. Je toho víc, ale u podobných animáků mi tohle tolik nevadí. Když tedy nechám stranou Zánik scénáristické kreativity, tak jsem se bavil celou dobu a dívá se pěkně hlavně na spolupráci hrdinů. Fillion měl hrát hraného Lanterna. Jen z hlasu jde více charisma než z celého Reynoldsova výkonu. Batman all the way! -"None of us would ever do that to you." -"Then you're damned fools." ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu spočívá v jeho seriálovosti, jako rozšířená epizoda seriálu by mohl být výjimečný, jako samostatný film je nedostačující. Přesto pravidelná potřeba hlášek hrdinů z JLA byla naplněna. V opozici je tentokráte arogantní Batman, nejzábavnější Flash a samozřejmě nejvíce sexy Wonder Woman svádějící svůj pravidelný souboj se svou pradávnou protivnicí Cheetah. Nicméně celková zábavnost může s každou reprízou stoupat, společně s tím, jak vám budou jednotliví hrdinové přecházet do krve. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Na odpudivou jednoduchou grafickou stylizaci jsem si musel zvyknout. Začátek zajímavý, zápletka zajímavá a pak se to všechno sesypalo opět na stejnou nudnou hromadu, jako to bývá u těchto superhrdinských amerických animáků. Hned je jasné, že nikdo nezemře. Záporáci nenaháněli hrůzu ani nenávist. Někde za polovinou už dochází dech a finále je zase jako přes kopírák. Nevím, asi nejsem ten správný fanoušek komiksu a film je asi určen spíše pro mládež. Jako vzor týmové práce je pro děti tento film jako dělaný, ale jinak je až moc tradičně milý. Padouši byli potrestáni a Batman je zase nakrknutý. Nejzábavnější postava = Flash. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován památce zesnulého Dwayneho McDuffieho, autora komiksové předlohy, který zemřel 21. 02. 2011 ve věku 49 let. (Conspi)
  • Film je volně inspirován komiksem „Tower of Babel“ od Marka Waida z roku 2000. (Caszidy)
  • Jedná se o první film o Lize spravedlivých, ve které se objevil skutečný Cyborg z naší reality. (jh666)

Reklama

Reklama