Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

nunka 

všechny recenze uživatele

Predstavujem si, že celý film by na mňa zanechal plne iný a určite lepší dojem, ak by hlavnú rolu neobsadil John Cusack, no niekto menej prehrávajúci a afektovaný. Tento film má však dobrú chémiu, obsah a pasáže, čo stoja za to...atmosféra miestami ako z Allena...no celé to je o Cusackovi a dojem ktorý na mňa urobil mi našepkáva, že toto mu až tak nevyšlo a svoju rolu neustál. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku, když Rob mluví do kamery jako by mi promlouval do duše: „Co bylo první, hudba nebo zoufalství? Lidé mají strach, že si děti hrají se zbraněmi, že je kultura násilí ovládne. Nikoho netrápí, že děti poslouchají tisíce, doslova tisíce písniček o zlomených srdcích, bolesti, zoufalství a trápení. Poslouchal jsem hudbu, protože jsem byl zoufalý? Nebo jsem byl zoufalý, protože jsem poslouchal hudbu?“ Vzhledem k faktu, že jsem mužského pohlaví, mi byl Robův pohled na svět a ženy velmi blízký. Díky tvůrcům za množství povedených, lehce úsměvných scének a hlášek. V paměti mě utkvěl také tento zajímavý rozhovor mezi Robem a zpěvačkou Marií: „Myslím, že je správné, když je člověk nadržený a současně nešťastný. Proč nám mají být upřena základní práva jen proto, že jsme si zničili vztah? -Sex je základní lidské právo? -Sakra. Jo. Nedovolím, aby mi ten parchant bránil v šoustání." ()

Reklama

swed 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, přesto velmi příjemná odpočinkové romantika odkazující na některé kousky z dílny Woodyho Allena. Asi největší dojem na mě udělala zvolená hudba (převážně rock 70. let) a herci – John Cusack se snaží, ale jakmile se na plátně objeví Jack Black nebo Tim Robbins, nemá šanci. Oba herci jsou také jediní, kdo do filmu vnáší humor, což trochu zamrzí. 7/10 ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Telenovelová nuda (presne ako píše dobytek) z nudného cd obchodu. Viac zábavy, ako obsahuje celý film, som zažil pri každej jednej návšteve bratislavského cd second handu na bratislavskom internáte Bernolák, v prvých rokoch 21. storočia. Toto je unavená sebastredne samožersko sebaľútostivá nuda jedného neznesiteľného týpka. A navrch všetko pocukrované a okorenené veľkou dávkou "zábavného nadhľadu" a "príma muziky". Som azda jediný, komu pripadala tá všetka sprievodná hudba ako obyčajný, nič extra hudobný priemer? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitnych US komedii je jak safranu, toto je len dobovy film, ktory po dopozerani rychlo vyfuci z hlavy. Tema nic moc, ani s´dialogy nie su nic extra, rezia len bezna rutina. Videl som aj Masinu z 8mm, teda pardon, Chrisa Bauera ale pozeral som to hlavne kvoli Beverly D´angelo /Blazniva Dovoloena, Blazniva dovolena v Evrope, Blazniva dovolena 2015/ : 65 % ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)
  • Mezi původní knihou a její filmovou podobou je několik rozdílů. V knize například Rob (John Cusack) a Barry (Jack Black) diskutují o filmu Gauneři (1992), ve filmu je to Smrtelné zlo 2 (1987). (ThinkGeek)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama