Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (195)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jak mám Simona Pegga rád, tak se mi zdá, že filmy, kde má hlavní roli a není tam Nick Frost nestojí za nic. Tohle mi chvílemi přišlo, jako špatná česká komedie. Jasně, má to pěkné efekty, jenže ty jsou vlastně k ničemu a těch pár vtipných scén to nezachrání. Dobře zahrané postavy se chovají divně a celé to působí dost křečovitě. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film dost vyzera ako remake Bruce Almighty. Ale kedze je to britská produkcia, tak je to ciernohumornejsie a nekompromisnejsie. Proste to nie je podane tak rodinne. Podla mna mali ist tvorcovia este viac na doraz a natocit absolutne nekompromisne. A ze to robili vlastne Monty Pythoni na tom prilis nevidno. Skoda, ze to nereziroval Edgar Wright, ktory by svojim stylom dodal filmu poriadne grady, ktore filmu chybaju. Dokonca aj romanticka linia mi prisla dost nevyrazna, takze nakoniec najviac funguju sceny so psom s hlasom Robina Williamsa v jeho uz fakt poslednej filmovej ulohe. Tieto sceny su neskutocne vtipne a Williams si v nich film ukradol pre seba. Skoda, ze nemal väcsi priestor. Je to vtipnejsie ako obidva diely infantilneho Teda dokopy. Bohuzial vela priestoru tam nema, takze vysledok je priemerny film na jedno pozretie. 5/10. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Cosi cosi o mimozemšťanech, kteří chtějí bezdůvodně zničit Zemi, ale ještě předtím si otestují, jestli jsou lidé zlí nebo hodní. Who cares. Tady tvůrci jednoduše potřebovali jakoukoliv výmluvu, aby mohl Simon Pegg mávat rukou a dělat, co se mu zamane. To je samozřejmě středobodem celého filmu a následné humorné scénky táhnou děj kupředu. Jenom škoda, že všechno ostatní je vlastně prázdná výplň. Co si budeme – Kate Beckinsale moc talentu nepobrala a Terry Jones, režisér třech celovečerních filmů Monty Python, odvedl jen průměrnou práci. Jde poznat, že tady se nehraje vyšší liga. Vlastně úplně stačí, když se na YouTube podíváte na sestřih těch nejlepších scének. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne Pythoňáci, pri ktorých som sa zabavil. Komédia s originálnym a veľmi zábavným nápadom, výborným Peggom a s extra pôvabnou K. Beckinsale. Poviem vám, ešte ani v jednom filme nevyzerala tak očarujúco a neodolateľne krásne. Navyše je tu toľko strelených gagov, že to pripomína guľometnú paľbu tesne pred útokom. Samozrejme, nie každá humorná scénka sa podarila, niečo i nevyšlo, ale na druhú stranu tých niekoľko vydarených vám poriadne vyzvŕta bránicu. Dôležité informácia - keď náhodou dostanete neobmedzenú moc konajte hlavne dobro, majte po ruke psa a hlavne si dávajte pozor na slovnú formuláciu želaní, aby ste sa náhodou neocitli v autobuse, doslova. Inak nás môžu zničiť super inteligentní mimozemšťania. Skvelá, bláznivá a uletená zábava. 75/100 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

jména členů z Monty Pythonova cirkusu mě nalákala na tuto komedii, ale osobně se objeví snad v jedné roli a zbytek jen v hlasech mimozemšťanů. No budiž, ale režisérký post Terry Jonese je vlastně taky důležitý ;-) Námět není nikterak originální (i když super schopnosti zadarmo to tu asi ještě nebylo), ale je to celé zpracováno slušně a místo pro britský humor se tam taky našel. Přesto si myslím, že to potenciál mělo větší a mohlo to být ještě víc šílenější. Přesto na slabé 3 hvězdy to ještě vyšlo. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)
  • Vo filme si strihla úlohu aj pätica originálnych členov legendárnej skupiny Monthy Python. Konkrétne nahovorili mimozemšťanov. Jedná sa o prvý film od roku 1983, kde sa dali dokopy všetci živí členovia tejto skupiny. (ywo666)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama