Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu jsem očekával pokračování vcelku kvalitních animovaně-hraných Šmoulů. Namísto toho jsem dostal něco, co jsem musel od 10. minuty sledovat zrychleně. Naprosto katastrofální záležitost, která snad ani nemá potenciál sklidit chválu ani od nejmenších diváků. Scénář mají na svědomí dvě ženy, které musely být při psaní řádně sešmoulované. Obě paní by měly lidstvu prokázat službu a urychleně změnit zaměstnání. Celý děj se motá kolem Šmoulinky (v originále Smurffart), která zjistí, že je vlastně úplně k hovnu. Aby si toto přesvědčení potvrdila, tak se vydá pátrat do světa, kde si dle očekávání potvrdí, že k hovnu skutečně je. Kromě Šmoulinky divák sleduje ještě plnou vesnici nadržených Šmoulů. Celou stopáž snímek nezavadí ani o kousek humoru, ba dokonce ani o kousek ničeho, co by bylo aspoň trošku zajímavé. Naprostá ztráta času a jeden z nejubožejších animáků, jaký jsem v životě měl tu smůlu vidět. Hnus! ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva filmy byly docela zábavné, toto už šlo mimo mě. Je to jen infantilní a dospělému diváku (i tomu s dětským srdcem) toho bohužel nemá moc co nabídnout. Jednoduchý příběh uplyne velmi rychle, celé to hýří barvami, ani Gargamel není tak drsný jako obvykle a na závěr přijde obvyklý happyend. K tomu nesnesitelná muzika. 2- ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Já na Šmoulovité postavičky nikdy v dětství nějak extra nekoukal, když je dávali v TV, každou sobotu a neděli ráno, když jsem vstal. Můj šálek kávy, byly seriály, jako My z Kačerova, Gumídci, Rychlá rota a další.. Ovšem tento film, mě překvapil. Podle hodnocení, jsem čekal průměrný, nudnější animovaný film. Opak byl pravdou. Zapomenutá vesnice je dobrým návratem v čase. Vrátil jsem se zpět, do dětských let a užil si tuhle podívanou, která mi zejména pro děti, přijde skvělou volbou. Určitě se zde nemá režisér ani scénáristé za co stydět, naopak! :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tí milí zlatí šmolkovia boli súčasťou môjho rastu. A dnes, po nejakých vyše 25tich rokoch, som na tom akosi rovnako. Neviem, čím to je, ale majú rovnaké kúzlo ako pred tým. Napriek live action hybridom, ktoré sa sústreďujú na efekt, ako na efektívnosť, sa šmolkovia zošmolkovali celkom zdatne k svojím koreňom. Hlavne pre deti. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak po roce (plus mínus) opět jako celá rodina před plátnem, které znamená svět. Naposledy to byla Zvonilka a tvor Netvorm která mne z pohledu dětského diváka svou syrovostí víc než zklamala. Když k tomu ještě přidám Gosnellovy více než nepodařené rodinné polohrané šmouledie, tak z tohoto pohledu je Zapomenutá vesnice......raz, dva, tři, tadáááááá, pecka. Barevné, veselé, dobrodružné, poučné, hravé......třemi slovy: vhodné pro děti. Možná ten konec už byl trochu moc, ale fajn. Já osobně to s těmito modrými kdovíčím táhnu již od svého dětství a co se týče tohoto celovečerního filmu nemohu jinak než: "takhle určitě ano". ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)

Reklama

Reklama