Rawson Marshall ThurberKamera:
Barry PetersonHrají:
Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Will Poulter, Emma Roberts, Ed Helms, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly C. Quinn, Tomer Sisley, Matthew Willig, Luis Guzmán (více)VOD (3)
Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)
Recenze (1 302)
Nakonec to nebylo špatné. I když to nebyla zas taková pecka, jak o tom všichni mluvili. Ale po dlouhé době zas dobrá komedie. I když ten slet událostí byl občas dost nepravděpodobný. Ale kupodivu ta rodinka působí celkem věrohodně. Po cestě je potkají různé překážky, které musí překonat. A samozřejmě se to neobejde bez úchylných scén. Jako například sahání na kozy nebo líbaní syna se sestrou a matkou. Jedno musím uznat, Jennifer Aniston je na svůj věk pořád kus. ;) Ten striptýz jí šel perfektně. :) "A tys mu ho chtěl vykouřit." :D ()
Špatný to nebylo, ale na základě přemrštěnýho hodnocení jsem přece jen čekal trochu víc. Škoda toho patosu na konci. Emma skvělá. # Potěšila mě narážka na Přátele, i na Pretty Woman a Emminu tetu, pokud to tak bylo myšleno. # [viděno: monitor, 2.0->5.1, no sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 3 | napětí 2 | akce 3 | pustil bych si znovu 6 ()
Scenár je úplne strašný. Teda gagy a jednotlivé scénky sú ok, ale je to až amatérsky zlepené v hroznom klišé. Vďaka bohu ale za ten casting, ktorý je fakt fenomenálny! V podstate každý okrem Eda Helmsa, z ktorého sa stáva zrejme nový Steve Carrell, podáva úžasný výkon, či už ide o klasikov (Aniston, Sudeikis, Hahn) alebo nové prekvapenia (Poulter, Roberts, Offerman). Na tento ansámbl sa dá dívať hodiny! ()
90% Velmi dobrá zábava a to jsem se výjímečně díval na komedii a nebyl zhulenej. Takže je tu šance, že se na to můžu podívat znova, zhulenej a pravděpodobně se bavit ještě víc. Klasický závěr ve stylu "vše dobře skončí, ponaučení sme si vzali a pojďme to udělat správně" tu navíc není servírováno tou nejhorší možnou cestou. Thumbs up pro Nicka Offermana (Ron Swanson z PARKS AND RECREATION)!! ()
Nechápu, kdo do takové role ukecal Jennifer Aniston. Jedná se totiž o netradiční, skoro až erkovou, komedii, ve které Aniston tancuje u tyče. Celé je to navíc takové přisprostlé, jelikož Jason Sudeikis naverboval 3 lidi, kteří mají tvořit jeho rodinu, a jelikož se ve skutečnosti vlastně o jeho rodinu nejedná, v klidu si jim občas zanadává. Celkově se jedná o povedený film, ve kterým není humoru nedostatek, je to ale opravdu až moc dlouhý. Nevím, proč se nyní u komedií ustupuje od klasické 90ti minutové stopáže...70% ()
Photo © New Line Cinema & Warner Bros. Entertainment

- Na amerických hranicí při návratu z Mexika má "hippie car" zezadu americkou poznávací značku, ale zepředu poznávací značku z Německa. (Warle)
- Don a Edie (Nick Offerman a Kathryn Hahn) v tomto filme hrajú manželov. Rovnaký herec a herečka hrali pár aj v seriáli Odbor městské zeleně (od r. 2009). (Arsenal83)
- V scéne, kde sa Millerovci rozlúčia s Fitzgeraldovcami a idú si opraviť pokazený karavan, nájdu v opravovni spútaného chlapíka. Po bitke s drogovým magnátom však z opravovne odchádzajú na karavane, ktorý bol ešte stále pokazený. (redwik)