Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

H34D 

všechny recenze uživatele

Svým stylem Millerovi připomínají Šéfy na zabití - logické a pro diváka pochopitelné jednání hlavních postav v souhře absurdních, popř. bezvýchodných a tedy humorných okolností. K tomu slušná hrstka trapasů, situací "není to, jak vypadá" a máme zde poměrně slušnou zábavu na nějakou hodinu a půl... Trochu smůla, že film trvá déle a do (nejen) rodinných klišé ujíždí víc, než by se slušelo, ale v zrovna v této rozehrané partii se to dá přežít. Zmínění Šéfové na zabití jsou sice lepší (aneb Motherfucker Jones může být jen jeden), ale Millerovi zdárně poráží většinu Apatowské tvorby, neboť se narozdíl od ní nesnaží dělat ze sebe něco víc a soustředí se jen na nekonečnou zásobu situačního humoru. 7/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Iahahááá, iohohóóó - plm plm! Já se dodatečně omlouvám, jestli můj řev smíchu v sále dva rušil noční klid obyvatelů Smíchova, ale když jsem naposledy viděl takhle uvolněnou a upřímnou zábavu, věřil jsem ještě na Ježíška a za sebou tahal kačera. Taky se omlouvám lidem sedícím za mnou, protože při líbací scéně jsem zběsile mával rukama nad hlavou a křičel "tady, já jsem tady!" Zato u tanečku Jennifer, který by udělal i z gaye nadrženého sukničkáře, jsem seděl nehnutě s hubou dokořán, že by mi do ní vjelo i metro. To bylo tak sexy, že jsem pak musel jít o tři řady dopředu, abych si zatlačil oči zpátky do důlků. Millerovic karavan mi dlouho ujížděl a já mám zatrolenou radost, že jsem ho nakonec přeci jen Dohnal! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ pohodové komedie, který tady tento rok bolestivě chyběl. Z výborného nápadu se sice místy dalo vytěžit více a linka s druhou rodinkou malinko skřípala. U některých scén se ale nejde nesmát nahlas a tuna hlášek dá snadno zapomenout na ony slabší okamžiky. Hlavní čtveřice je navíc výborně sehraná, nikdo z nich tu není navíc a každý si pro sebe ukradne nějakou tu scénu. Z Jasona Sudeikise navíc evidentně roste slušná komediální hvězda. Prostě jedna z těch komedií, kterou si lze pustit klidně několikrát. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Čtyřka looserů na tripu z Mexica do Denveru v rodinném karavanu narvaném balíky exkluzivní trávy. Tenhle film stojí na skvělé chemii mezi ústřední čtyřkou (i když přiznám, že věčně si stěžující postava Emmy Roberts mi lezla na nervy), na újetých situacích a nahuštěném děti (v tomhle filmu se pořád něco děje, do závěrečných titulků vám nedá vydechnout). Líbila se mi drzost vtípků. Kde film ztrácí, tak to jsou emotivní "rodinné" scénky. Nevěřím, že by se ústřední čtveřice snesla déle než pár dnů a - bohužel - romantická chemie mezi Sudeikisem a Anistonovou moc nefunguje, i když oba jsou na pohled více než příjemní. 80 % ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Čas od času přijde snesitelná komedie a to je právě tohle. Bohužel prohlašovat za komedii roku Millery nebudu. Párkrát jsem se zasmál a bavil jsem se, ale i několik hluchých míst se najde. Když prominu i pár chyb, (Například druhá rodina táhne jejich karavan a v druhém karavanu nikdo není, přesto ho táhnou za sebou. Nemožná záležitost, která by se neměla u takových filmů stávat.) tak ty pěkné 4* dám .. 7/10 = 76% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Severoamerické tržby byly 150,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 270 mil. (NIRO)
  • Pavouk, který pokouše Kennyho (Will Poulter), patří ke sklípkanům - konkrétně je to Sklípkan Smithův (Brachypelma hamorii). Je to pavouk, často se vyskytující na mexickém území, jehož typickou obranou je vyčesávání chloupků z horní části zadečku. Výpad je jako obrana velmi ojedinělý, protože je to neagresivní druh. Jeho jed není pro člověka nebezpečný (pokud není dotyčný citlivý na živočišné jedy). (cze.Oi)
  • Will Poulter, představitel Kennyho, dlouho do noci poslouchal píseň "Waterfalls" od TLC, aby byl schopen ji ve scéně odzpívat. Poulter vybral tuto píseň sám, protože je fanouškem hip hopu. (Fugas.cz)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama