Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realita je nuda, budiž fantazie! Budiž personalizovaný Ódin, budiž totálně zvrácení panovníci, budiž lstvivé intriky, budiž mise, které se sice nikdy neodehrály, ale dostaly tak úžasný televizní vizuál, že se u nich mění charakter dechu. Baví mě ta filmařská poctivost. Jasně, prachy, ale hlavně práce. Mraky, mraky práce. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek třetí série se nesl v duchu většiny dílů té druhé, takže spousta náboženství, vztahových linií, kdy kámen šuká cihlu a přibylo taky hodně politiky. Z toho, že tvůrci dostali postavu kněze Athalstana, kterej mi od začátku v seriálu vadil, prakticky na vrchol a v některých dílech se točilo všechno kolem něj, mi bylo až mdlo. Zlom nastal až s jeho vraždou, díky Floki :-). A pak nastal zlom i v nájezdech - útok na Paříž byl úplně něco jinýho, než jsme do té doby mohli vidět. Vikingové konečně neůtočí v desítkách, ale ve stovkách, Francouzi nejsou tak naivní slečinky jako angláni, takže můžeme vidět slušnou řežbu, kde si narozdíl od minulé série nejste jistí tím, jak to dopadne. Co mi nakonec vadilo, bylo pokřtění postavy vikingského krále. I když toho využil jako lsti, jak se dostat do města, dalo se to vymyslet určitě jinak, než udělat z člověka, který celý život uctívá jedny bohy křestana. No uvidíme, co si na nás páni tvůrci vymysleli dál, Ragnar to má rozdělaný ve Francii i ve Wessexu, jen mám obavy, aby jeho pokřtění nepřineslo další duchovní podhoubí do seriálu. Já čtvrtou sérii hodnotím za čtyři hvězdy, hlavně kvůli druhé polovině. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 95% Jeden s mala seriálov, ktorý ma stúpajúcu tendenciu. Zatiaľ čo prvá séria nás zasvätila do sveta Vikingov, druhá už zlepšila akciu a postavy a tretia to už len zdokonaľuje. Je vidno, že tento seriál je úspešný. Tretia séria je nie len naj-akčnejšia, ale hlavne výpravnejšia. Tu sa už nedobývajú maličké Anglické osady, ale Ragnar, ktorý je podla legendy potomok Odina, rovno zaútočí na samotný Paríž! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď sa jedná o prvú sériu, v ktorej Ragnarovi Dokonalom nevychádza úplne všetko, záver z neho opäť spraví hrdinu, ktorý prekoná Trójskeho koňa a tým zoberie pôžitok z inak dobre spracovanej série všetkým fanúšikom a znalcom histórie...Avšak zároveň tretia séria ponúkne veľmi dobre spracované vonové scény a obliehanie Paríža má svoje čaro, preto doteraz najlepšie hodnotenie pre jednu zo sérii Vikingov. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama