Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tak občas není snadné dostat kámoše z pařby domů.. Všechno bylo sice přehnané, ale fakt přehnaně ukecanej Miller s Caseym celému filmu dodávali šťávu. Do toho ulítlé scénky, například dostat se do nejvyššího patra budovy, aby mohli zjistit adresu Jeffa, kterou stejně nedostali. Musím říct, že i přesto, že je to opravdu strašná sračka mně to bavilo. Občas jsem sice nestíhala stíhat Millerovi věty plné, pro mně nesmysluplných slov, překousla jsem naivitu celého filmu a celkově mně to dá se říct dost bavilo. Lepší průměr. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenechte se ošálit zavádějícím originálním titulem: 21 & over je pompézní hovadina pro nízkointeligentní omladinu 21 & under, která je dovedena až do krajní absurdnosti jen proto, aby tvůrci zamaskovali nedostatek vtipné kaše. Samozřejmě nesmí chybět u teenagerů tolik vděčná dávka nějakých těch exkrementů. Na šrot se snaží svézt na (pro mě nepochopitelném) úspěchu Projektu X s tím rozdílem, že je obsazen mnohem sympatičtějším hereckým obsazením, které se nejeví tak zoufalým dojmem jako ve zmíněném filmu, což je jedno z mála pozitiv, spolu s nepřítomností otravného found footage. Proti Projektu X však uberu ještě jednu hvězdu navíc pro naprosto trapné pokusy o jistou míru citové hloubkovosti. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

I přes snahu o originální pojetí, mám pocit, že jsem to už někde viděl. Děj tak nějak znáte aniž byste o tom předem někde četli nebo slyšeli. Překvapí vás maximálně dvakrát za hodinu a půl a vtipem snímek taky zrovna neoplývá. Ani tak, ale nemohu dát horší hodnocení než 3*, protože je to klasická oddychovka, která se rozhodně nestane kultovní záležitostí, ale zaujme... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)

Reklama

Reklama