Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"21, BLACKJACK MOTHERFUCKEEER!" Já vím, já vím, já vím. Ale když mě tohle zrovna perfektně sedlo do nálady. Přesně takovýhle typ filmu jsem potřeboval na odreagování. Je to sice dost podobné Projectu-X a nebo Pařbě, ale to vůbec nevadí. Děj není zas až tak uplně pitomý a bezduchý. Všechno se to v podstatě točí kolem Jeffa a jeho nejlepších kamarádů. Mám z toho filmu opravdu dobrý pocit a výbornou náladu a to by přeci mělo být to hlavní, ne? PS: TOWER OF POWER je hodně luxusní nápad! :D ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ak chce toto niekto porovnávať s Hangover, nech si dá facku. Úplná demencia celého portfólia a navyše idiotské nesympatetické ksychty ma donútili ísť až na najnižšie priečky môjho hodnotiaceho systému. Celý príbeh sa odvíja v podstate od troch debilov, s ktorých jeden je na šrot a ďalší dvaja sa ho pokúšajú dostať domov. Ten príbeh má taký nevyužitý potenciál, až ma to niekoľko krát mrzelo. Množstvo skvelých scén, je zabitých idiotskými rozhovormi alebo gestami, ktoré zabíjajú kompletne celý humor. Za tie tri náznaky holých pŕs by som dal aj dve hviezdy ale keď som na konci filmu tomu tiťmancovi musel kukať na nádobíčko s ktorého mu trčal plyšoví medveď. nemilosrdne som udelil 15% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevím .. podobných filmů je spousta, ale tahle slátanina si vyloženě přeje být vtipná a cool. Jenomže, když do toho tvůrci naskládali tolik přehnaných scén bez jakékoliv kapky promyšlenosti, to je síla i na mě .. diváka, který miluje podobný styl filmů. Úlet to je, šílené to taky je, ale vtipné moc ne .. což je u komedie klíčové. Kopírování povedeného 'PROJEKTU X' jde cítít už prvních minut, ale ta přirozená reálnost je definitivně pryč. No, nehledě na to, že kdyby toho frajeři vypili tolik, jako v tomto "jsme vtipní" filmu, tak by nejspíš skončili v márnici :-) [30%] ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Taková hodně slušná odreágovačka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama